W pierwszym momencie pomyślałam, że chodzi o siatkę kadrowania.. ale czy 60D ma taką możliwość aby była widoczna?
mnie by sie bardzo przydała... z szybkości zapominam o tych mocnych punktach... lub jeszcze nie weszły mi w krew.
Wersja do druku
W pierwszym momencie pomyślałam, że chodzi o siatkę kadrowania.. ale czy 60D ma taką możliwość aby była widoczna?
mnie by sie bardzo przydała... z szybkości zapominam o tych mocnych punktach... lub jeszcze nie weszły mi w krew.
Goha - nie tak dawno temu też miałem podobne przemyślenia. Szczerze radzę - odpuść sobie :) Sprzedaj 18-200, kup Tamrona 17-50 2,8. Później coś węższego - albo coś z 70-200 albo C 85mm i będziesz zadowolona.
Pozdrawiam
Czyli nie myślisz nad zmianą body? w sumie wiem że narazie nie mogę sobie na to pozwolić. Ale myśl o nowych szkłach zaprząta mi głowę dostatecznie.
Szczerze 18-200 to obiektyw z którym kupiłam aparat. odkąd mam 50mm to mało go używam, choć nie ukrywam że robiąc fotki dzieciom na zewnątrz ten zoom jest pomocny.
Czyli Sigma 24-70? to nie dobry wybór?
85mm mnie się marzy również.. jak i wiele innych rzeczy. nie ukrywam że pasja fotografii pochłonęła mnie doszczętnie i mam względem niej wielkie plany.
a czy mając 50mm, 85mm, 24-70, 70-200 to jest już szczyt marzeń?
sprzedając 18-200 a kupując czy ten 17-50 czy 24-70 obawiam się braku tego zoooma...
ale plany moje to wesela, uroczystości kościelne... takie tam partnerowanie komuś :)
Po przemyśleniach odpuściłem sobie na jakiś czas. Za odłożone zaskórniaki kupiłem Sigmę 30mm 1,4 i jestem zadowolony. Szczyt marzeń :) im mniejszy budżet tym większe marzenia.
Pozdrawiam
No to chyba wymiana na tytułowe 5D jak najbardziej wskazana, jak posiadasz już 50mm f1.4 to tym bardziej ;) Nie wiem dlaczego ale odkąd mam ten aparat bardziej szanuję każde otwarcie migawki :)Cytat:
Zamieszczone przez Goha
I to iest ta magia fotografii ...
A 5D ...TAK marzę i muszę w pracy dowiedzieć sie o pozyczkę haha :lol:
60d to dobry aparat, ale to nie pelna klatka :(