Reno - miałem samą Babinkę z dzieciakiem ale poruszyło się ;-) Zachciało mi się f6.3 i zapomniałem przełączyć ISO na 400...
23 i 24 to HDR'y + trochę poziomów.
Wersja do druku
Reno - miałem samą Babinkę z dzieciakiem ale poruszyło się ;-) Zachciało mi się f6.3 i zapomniałem przełączyć ISO na 400...
23 i 24 to HDR'y + trochę poziomów.
Tak ogolnie - masz zmysl do niebanalnych fotek, a zarazem IMO za duzo centralnego kadrowania. A jak juz tam jestes( czyli w Lublinie) to wrzuc kiolka fotek z Zalewu Zemborzyckiego.
Pozdrawiam!
trucker - całkiem możliwe. W 17,18 i 27 po prostu nie widzę innego kadru .Co do reszty pewnie masz racje - ja się nie znam ;-)
30.
Zapraszam do komentowania !
Pozdrawiam
mceyk
Najpiękniejsza pora roku ? Jesień po półobrocie CPL'em :D
31.
To taka jesień z półobrotu. ;)
30 super jest
Hi mceyku!
Co tu dużo gadać - miło się ogląda Twoje fotki i widać już jakiś zarys "Twojego" stylu. Masz oko do sytuacji i miejsc, masz coraz więcej wprawy w umiejętnym PSuciu fotek, po swojemu zjeżdżasz z saturacją... Najlepsze dla mnie te z Wieża i HDR-owane... Choć dziewczyna z 26 jest zabójcza! :)
adamek, fotosc - dzięki za wizytę :!:
FotoZiutk'u - Ty lepiej zaproponuj jakieś piwko na Starym Mieście (przy okazji nacieszym się lampą :D) ;-)
32.
Mam nadzieje, że nie znudził się Wam sposób obróbki ostatnich kilku(nastu) zdjęć ;-)
Pozdrawiam
mceyk