mhmmm bo ten klimacik sesyjki jest jakis takis less...bez urazy dla modelek :mrgreen:
Wersja do druku
mhmmm bo ten klimacik sesyjki jest jakis takis less...bez urazy dla modelek :mrgreen:
Ja zglaszam sie na nastepna taka sesje... moge Ci trzymac lampe albo robic za statyw... albo za tło... Moge, moge?
Niezły wariat jesteś. :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Ja zglaszam sie na nastepna taka sesje... moge Ci trzymac lampe albo robic za statyw... albo za tło... Moge, moge?
Oj Mori... ja tylko chcialem powiedziec, ze swietne zdjecia, ze podobaja mi sie takie klimaty i sam chcialbym podobne robic.Cytat:
Zamieszczone przez Mori
http://www.mori-gallery.prv.pl/
Pod w/w adresem jest moja nowa galeria. Tzn. optycznie jest nowsza, natomiast znalazłem w końcu chwilkę i dodałem parę nowych zdjęć.
Jest też audio player wbudowany - ma ustawiony limit od 40KB/s w górę. Czyli jak ktoś ma mniejszy transfer to się nie włącza.
Proszę o ocenę, jak szybko chodzi z muzyką i bez, czy muzyka jest OK, itp.
Eeee... a po co muzyczka? Przerost formy nad trescia? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Mori
Mozilla 1.7.3, Linux - otwiera się tylko lewa 1/3 strony, widać tylko menu, ucięte gdzieś tak do połowy. Ta sama Mozilla na Solarisie - OK, nawet dźwięk słychać.Cytat:
Zamieszczone przez Mori
Firefox 1.0, Linux - podobnie, ale na prawych 2/3 są dodatkowo dwa poziome paski.
Pewnie to coś u mnie źle :-/
Muzyczka i owszem przyjemna dla ucha - ale nic poza tym (popieram Viteza). BTW, ja osobiście na strony typu 'jeden wielki flash' z reguły wchodzę tylko raz i to raczej na krótko :) De gustibus...
Ja też nie gustuję we flashach itp bajerach. Poza tym jednakże muszę przyznać, że stronę skonstruowałeś superowo. No i wiele zdjęć bardzo mi się podoba, co najważniejsze chyba :DCytat:
Zamieszczone przez Mori
No muzę można wyłączyć. :D To co - wywalić ją czy zostawić? IMO klimatu troszkę dodaje.
Muflon: pewnie przez flash'a - może nowszy plugin zainstaluj?
Jurek: wygoda tego programu/flash'a polega na tym, że uploaduje tylko zdjęcia do katalogu i nic więcej - program sam robi miniaturki itp. Zero bawienia się w cokolwiek.
Kurczę, brzmi to zachęcająco :D A efekt naprawdę wart fatygi! Jeszcze raz gratuluję.Cytat:
Zamieszczone przez Mori