av i tv tak właśnie działają, jako priorytet światła zastanego
Wersja do druku
av i tv tak właśnie działają, jako priorytet światła zastanego
Wcześniej miałem Soniacza i tam filozofia trochę inna była. Dzięki za ekspresową odpowiedź.
Zgadza sie. Ale da sie do tego przyzwyczaic.
Czyli jeśli jest ciemniej to panowanie nad mocą błysku można uzyskać tylko w trybie manualnym? Rewelacyjnie lampa dostosowuje moc właśnie w manualu, nawet mocno kombinować nie trzeba.
kolejna alternatywą jest lampa yongnuo z wyzwalaczem zwana Yn-560EX ....
pozdrawiam
Adam
Tylko manual Chyba że jest jasno i chcesz tylko doswietlac
Po pierwszych blikach muszę przyznać że lampa bardzo dobrze współpracuje z 5D II. Synchronizacja do 1/200 i HSS do 1/8000 nie sprawiają jej żadnego problemu. Filozofia pracy z błyskiem sporo odmienna od mojego wcześniejszego Soniacza, ale jak dla mnie bardziej logiczna i sprawniejsza.
Mam pytanie do posiadaczy 600EX, czy też się wam nie włącza przy nie w pełni naładowanych aku ?
Moja na akumulatorach które jeszcze świetnie działają z 580EX II i 430EX II wyświetla tylko symbol przekreślonej bateryjki :(
Fotomoto no powiem Ci ze raz jak robilem to dosyc duzo blyskow poszlo a innego dnia na naladowanych po 60 blyskach przestala swiecic i mowie co jest grane wyciagam baterie wkladam ponownie i wlasnie przekreslona bateryjka nie wiem czy to moze byc wina aku czy nie biorac pod uwage ze one nie byly rozladowane . w kazdym badz razie trzeba testowac na roznych aku ja mam obecnie Sanyo Eneloop. Pozdrawiam