86 fajna podoba mi się, 90 tez ale mam wrażenie że ostrość gdzieś uciekła z jednej ptaszyny.
93 zdecydowanie na nie, za duży chaos i nie wiem na czym się skupić, jakoś nic nie trzyma mi oka.
Reszta mniej lub bardziej udanie. Czekam na więcej
Wersja do druku
86 fajna podoba mi się, 90 tez ale mam wrażenie że ostrość gdzieś uciekła z jednej ptaszyny.
93 zdecydowanie na nie, za duży chaos i nie wiem na czym się skupić, jakoś nic nie trzyma mi oka.
Reszta mniej lub bardziej udanie. Czekam na więcej
a można wiedzieć czym focisz AB94??
ja dopiero zaczynam jak widać po sprzęcie!
a fotki super fajne:)
masz prawdziwy talent jak na moje oko
a mnie 90 - nie przeszkadza brak ostrości a kolorki fajnie wyszły :)
i
92 - taki najedzony bocian, czy co tam innego ;)
p.s.
nie martw się cichy1983 prawie wszyscy forumowi artyści powiedzą Ci, że nie ważne czym robisz zdjęcia liczy się artyzm :)
a Twój aparat jest całkiem całkiem :)
Spotykałam się ze zdjęciami wsi które budziły uczucie radości i ciepła :) Chciałam takie zrobić :) Niestety w dzień wyjazdu pogoda znacznie się pogorszyła a słońce nie zechciało się już pojawić :/ Nie zraziło mnie to :P postanowiłam zmienić nieco plany i ukazać wieś w chłodniejszych barwach :)
Co sądzicie o wynikach? :)
94
95
96
97
98
99
100
101
102
94 - myślę, że mogłoby ciekawie wyglądać w stylu "stare foto" czy cuś podobnego
95 - bardzo fajne kolory
97 - bardzo zaśmiecone ;)
uwielbiam tego typu miejsca klimaty stara chata rozwalone budynki etc ... bałagan na podwórku jest pole do popisu kadrowo mi się podoba strasznie kolorystycznie bym troszkę je inaczej widział
97... totalny chaos.... reszta wporzadku tylko chyba ostrosc w niektorych zgubiona jest
99, 100, 101 - ciekawie by wyglądały jako HDR
99,100 to są HDRy 101 to "high key"