nie no spoko :)
4 w Tatrach a "snołbordziści" i tak poszli jeździć, szkoda mi tylko TOPRowców :(
właśnie przyglądnąłem się koniowi - on ma geotermalne wspomaganie - czerwona rura pod brzuchem ;) A właściwie pod końcówką brzucha :) :) :)
dzięki!
Wersja do druku
nie no spoko :)
4 w Tatrach a "snołbordziści" i tak poszli jeździć, szkoda mi tylko TOPRowców :(
właśnie przyglądnąłem się koniowi - on ma geotermalne wspomaganie - czerwona rura pod brzuchem ;) A właściwie pod końcówką brzucha :) :) :)
dzięki!
Snołmenów (tfffu - snowboardzistów) znaleźli po słowackiej stronie całych i zdrowych. No ale na Twoich zdjęciach to nie śnieg tylko puder :p Na #58 pokrywa śnieżna potrafi przykryć cały dzwon (mam pstryknięte :smile:)
Zdecydowanie koń :razz: najlepszy, nieźle musieli go popędzić, że tak się zgrzał 58 też jest fajne.
fajne 25 ale inaczej bym kadrowal. wg mnie lepiej by to wygladalo bez skal w ld rogu, sam snieg i postacie, a do tego wylaniajacy sie szczyt z chmur.
poza tym przyjemne 34-37 z naciskiem na 37 :)
reszta mi nie podchodzi
dzięki za odwiedziny i uwagi :)
z tego powodu, że pogoda (przynajmniej u mnie) kiepska, to dwa zdjęcia z ładnym niebem :)
060
i drugie ujęcie z tego samego miejsca :)
061
Fenomenalne te kolory ! I w ogóle! Piękny widok :)
fenkju AB94 :)
Cukierkowe - ładne. Szkoda, że szerszego kąta nie dało się zrobić. Zazdroszczę czasoprzestrzeni - czyli miejsca i czasu :).
Pozdrawiam