pokaż jakieś foty :)
Wersja do druku
pokaż jakieś foty :)
Siedze, bo chcialem sie pochwalic zakupem z ktorego jestem zadowolony w duzej mierze dzieki waszej nie jednej pomocnej sugestii :wink:
A fotki juz "jakies" zostaly zrobione... :D
po tym jak czytalem watek micles'a, to az strach jakiekolwiek wrzucic - Adso, Czacha, Sergiusz... ladnie go smaruja :wink: A poza tym micles jeszcze doczepi sie do strony technicznej :smile:
A tak zupelnie na powaznie, to moja pierwsza lustrzanka jak nie aparat w zyciu wiec i zdjecia... :roll:
nie przejmuje się jakimkolwiek smarowaniem tutaj :)
Kto smaruje- ten jedzie !
Przejmowac sie nie przejmuje, bo jestem "A"matorem i nie uwazam sie za jakiegos wirtuoza zdjec :lol: Jest to moja pierwsz lustrzanka a co za tym idzie, pierwsze zdjecia, ale pomimo tego wypadaloby wrzucic cos sensownego (bynajmniej w moim odczuciu)... :wink:
Do czego nawiazuje Twoja wypowiedz... :?Cytat:
Zamieszczone przez lucky1985
Do niczego/nikogo.
To bylo chyba 50 zdjecie pstrykniete przeze mnie...
1.
nic nie widać niestety...
Jest w "galerie uzytkownikow"... :roll:
Palisz głupa?
Pokazywać zdjęć nie musisz jeśli nie chcesz. Wielu się zniechęca tylko z powodu krytyki innych. Sam wyobrażam sobie jaka była by reakcja gdyby pokazał forumowiczom, to co upstrykam. Ważne, jeśli Tobie się te zdjęcia podobają to już jest sukces.
Warto popstrykać na początku, przeanalizować i pójść dalej. Po czasie wrócisz do tych zdjęć. Jeśli nadal będą Ci się podobać, to już jest dobrze ;)
Ja osobiście zdjęcia, które robiłem bardzo, ale to bardzo, bardzo dawno temu wywołałem i wiszą na ścianach ;) Często do nich wracam żeby sobie, to przypomnieć jakie wtedy miałem 'oko', a jakie mam teraz.