Biorę 1. Czyli do końca 23 sztuki.
Wersja do druku
Biorę 1. Czyli do końca 23 sztuki.
ja tez prosze o jeden ;]
i spiesze wyslac dane:)
jaki kij w mrowisko? zaplacilem na samym poczatku i do dnia dzisiejszego nie dostalem zadnej przesylki...Cytat:
Zamieszczone przez yogi-bear
Chodzi o to ze juz byla o tym dyskusja, Diodak nie opowiada za to ze paczka nie zostala dostarczona przez Poczte Polska...Cytat:
Zamieszczone przez robson
nie jesteś sam :(Cytat:
Zamieszczone przez robson
bedziecie teraz wyrzucac zale? jesli jestescie az tak rozczarowani praca Diodaka i czujecie sie pokrzywdzeni, to nie musicie sie w to bawic i na wlasna reke organizowac takie zabawki :roll:
Czy ja coś napisałem na Diodaka? stwierdziłem tylko fakt, że nie otrzymałem identyfikatorów z I tury.Cytat:
Zamieszczone przez nastier
Dlatego w II turze poprosiłem o LIST POLECONY!
tak to wyglada i juz.
teraz chyba wiekszosc zechce polecone ze wzgledu na to, co Was spotkalo...
Napiszę jeszcze raz (chyba dodam sobie to do stopki) że wysłałem do wszystkich, którzy zamówili i zapłacili... w takich samych kopertach, z takimi samymi znaczkami i w takim samym czasie ;). Jeśli list nie dotarł to powodów może być wiele (np. ciekawość listonoszki na poczcie, albo niezdarny listonosz) ale fakt jest taki że nie odpowiadam za dostarczenie przesyłki - panowie nie do mnie pytania i uwagi. Uzgadnialiśmy formę przesyłki i padło na list zwykły. Jeśli do kogoś ID nie dostarło to jest mi naprawdę przykro :( ale nic na to nie mogę poradzić - ze swojej strony zadbałem o to żeby było OK. Pozostaje przeboleć stratę, zamówić ID w drugiej turze, i zapłacić za list polecony albo... całkiem zrezygnować z ID.
no coz... nauczka jest taka, zeby nie brac udzialu w zadych "przedsiewzieciach forumowych"...