Odp: Jak wybrać fotografa ślubnego
"Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; Dzisiaj o 17:09" a czy Janusz nie zarzekał się jakiś czas temu, że kończy na tym forum ? :confused:
Cytat:
Zamieszczone przez
7four
"Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; Dzisiaj o 17:09" a czy Janusz nie zarzekał się jakiś czas temu, że kończy na tym forum ? :confused:
http://www.canon-board.info/hydepark...zawsze-104472/
8-)
Może Janusz chce zostać fotografem ślubnym i dlatego wrócił na forum?
Nie. Nie mogę Go tak obrażać.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
Nie. Nie mogę Go tak obrażać.
Dobre:), ale wg mnie fotografowanie ślubów, to żadna ujma dla fotografa. Praktycznie nie ma znaczenia, co dany fotograf realizuje, czy to będzie moda, czy korespondencja wojenna, czy śluby, ponieważ i tak najważniejsze jest oddanie emocji w danej chwili, bądź po prostu czyste udokumentowanie danego wydarzenia.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
Może Janusz chce zostać fotografem ślubnym i dlatego wrócił na forum?
Na pewno ;).
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Hehe. Przyczajony Tygrys, ukryty Smok, czy jakoś tak.
witajcie. Mam wesele 2 września . I zastanawiam się nad wyborem fotografa. Dużo szperałam po Internecie i znalazłam dużo dobrych opinii na temat tego http://www.f/. Czy ktoś korzystał z ich usług?? Opinie są bardzo pozytywne, dlatego pytam was o zdanie:)
Cytat:
Zamieszczone przez
justa1
witajcie. Mam wesele 2 września . I zastanawiam się nad wyborem fotografa. Dużo szperałam po Internecie i znalazłam dużo dobrych opinii na temat tego . Czy ktoś korzystał z ich usług?? Opinie są bardzo pozytywne, dlatego pytam was o zdanie:)
Ciężko nawet to skomentować, bo nawet jak na kryptoleklamę to jest słabe, zwłaszcza, że został podlinkowany portal slubny :)
Zdjecia wygladaja jakby je robil ziemniakiem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
Ciężko nawet to skomentować, bo nawet jak na kryptoleklamę to jest słabe, zwłaszcza, że został podlinkowany portal slubny :)
Można skomentować, nawet całkiem łatwo, ale urazimy co poniektórych i zostaniemy posądzeni o trolling, bo nie wnosimy czegoś tam wartościowego do dyskusji :)