qbar twoją pseudo wypowiedż pozostawię bez komentarza pstrykaj te swoje ruiny i tak trzymaj
Wersja do druku
qbar twoją pseudo wypowiedż pozostawię bez komentarza pstrykaj te swoje ruiny i tak trzymaj
Widzę że nie zajarzyłeś. No cóż, bywa i tak. Z mojej strony koniec tematu, nie chce gadać mi się z kimś kto "wie lepiej i tyle".
Rob644 co do twoich zdjęć to pozmieniałbym to i owo (ale chyba każdy tak ma jak widzi czyjeś fotki) ale generalnie pasuje mi to co pokazujesz, chociaż powiem szczerze do hurra optymizmu nie zmuszają. Każdy kiedyś zaczynał :D
Throthlik dzięki za dobre słowo.
Ja się dopiero uczę ,streetówka jest naprawdę trudna ,człowiek walczy ze sobą kiedy i czy w ogóle nacisnąć spust migawki,czasami walczymy też z emocjami typu czyjeś nieszczęście- pokazać... czy może nie... Muszę przyznać,że bardzo często wspomagam takich ludzi jak na fotce ze śmietnikiem .
Mi się niestety na chwilę obecną nie podoba. Często popełniasz błąd - ucinasz postacie, ważne elementy zdjęcia. Dla mnie brak tutaj większych emocji. Po tytule wątku spodziewałem się czegoś zupełnie innego. Ale próbuj dalej.. Wybieraj lepsze zdjęcia..
To skoro mieszkamy tak niedaleko siebie to moze kiedys jak popracuje nad swoimi zdjeciamy zgadamy sie na jakis wypad streetowy albo inny?
74.
Uploaded with ImageShack.us
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
75.
76.
77.
78.
79.
71. Niedoświetlone totalnie. Brak jakiegokolwiek pomysłu na kadr. Proponowałbym wykadrować w taki sposób żeby odrzutowce znalazły się górnych mocnych punktach. Wtedy to zdjęcie coś by znaczyło
72. Niedoświetlone. Dziwne rozmycia na większości zdjęcia. Skoro kobieta patrzy w prawo to powinno to powinieneś zostawić jej dużo więcej miejsca właśnie z prawej kadru.
73. Gdyby było prawidłowo naświetlone to pasowałoby do rodzinnego albumu, i można byłoby pośmiać się przy flaszce
74. Niedoświetlone, nieostre
75. Niedoświetlone, nieostre. Znowu fotografujesz ludzi od tyłu. Tym razem tematem kadru stały się plecy sokolnika i d...a sokoła
76, Niedoświetlone, źle kadrowane
77. Niedoświetlone, źle kadrowane (poobcinany łuk i strzała)
78. Niedoświetlone, nieostre, znowu od tyłu
79. Niedoświetlone, źle kadrowane (kadr powinien być poziomy i powinno się zostawić więcej miejsca z prawej strony.
Mam nadzieję, że byłem pomocny.