Ja jestem za ale grudzien to srednio dobry termin - ja bym proponowal cos w polowie stycznia :)
Wersja do druku
Ja jestem za ale grudzien to srednio dobry termin - ja bym proponowal cos w polowie stycznia :)
Cytat:
Zamieszczone przez ripek
mnie też się po cichu wydaje, że tak bezpośrednio przed świętami nikomu się nie będzie chciało, ale nie wiem...
ripek chyba dobrze sugeruje, nie żebym marudził...
tez o tym myślałem ale nie chciałem sie narazac wam jak byliscie tak napaleni na ten zlot :p a wiec tak... imho po nowym roku bedzie to dobry termin. Po drugie primo... teraz troche głupio robic taki zlot bo praktycznie ciezko o dobrą pogode to raz, a dwa od 15 juz mozna zaczac pic bo sie ciemno robi :P wiec proponuje odczekac z miesiąc? 1,5?Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
A w ankiecie nie bede zabierał głosu poniewaz mnie to lotto ile bedzie to trwało :)
Ja tez wolalbym w styczniu, teraz przed swietami to i czasu malo i z kasa krucho . No i oczywiscie czym dluzej tym lepiej wiec glosuje za dwudniowym zlotem.
ok, styczen to bedzie kolorowy zawrot glowy bo mi sie egzaminy zaczynaja :???: ale pod koniec mam tez ferie... dobra planujemy wiec wsio na styczen, skoro taka wola wiekszosci, dwa dni tak to mi jak najbardziej odpowiada :) wolimy tematy industrialne ? bawienie sie w fotoreportaze ? zbieram wzorem Kuby jakies propozycje na plenerki juz teraz... pozdro...
Ja niestety z przyczyn finansowych nie jestem w stanie się pojawić. Moze jak bedzie cos blizej wakacji to rusze tyłek z Krakowa.
a ja chetnie kiedykolwiek i moze byc nawet na 3 dni :) jak juz cos ustalicie to dajcie znak..
To co, może zaczniemy coś wstepnie ustalać? Ankiete, albo tak od razu ze dwie jeszcze zamieścić? Termin ustalić, skład, noclego, pogode zamówić itp. No zresztą niektórzy mają już sporo praktyki w takim organizowaniu.
Gonzo z tego co widze, to nikomu na slask nie chce sie przed swietami tylka ruszac, wstrzymajmy sie jeszcze z tydzien lub dwa, wtedy wrzuce ankiety ze styczniowymi terminami, oczywiscie i Twoim jak i Asterixa (wreszcie, Michal wreszcie ;) ) totwarzystwem bedziemy zaszczyceni pozdro...
Panowie, ja pod koniec stycznia będę przez Wrocław przejeżdżał. Może mógłbym rykoszet zaliczyć ;)