Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Artmama P.S. Mam Twój długopis, ten czerwony z diamencikami. Proszę jak bogato się wozimy ;) O komórkach wysadzanych diamentami słyszałem ale długopisy? :shock:
Cytat: Zamieszczone przez Halavi Już nie wytrzymałam - musiałam do Was dołączyć :) A długopis masz ode mnie w prezencie - w ramach wpisowego :-D Długopisem się nie wkupisz...
Ok to kiedy następny plener i gdzie? Łódź czy Wrocław?
Cytat: Zamieszczone przez Pawel_G Ok to kiedy następny plener i gdzie? Łódź czy Wrocław? Łódź ! Ogłoszone oficjalnie Pawełku, nie pamiętasz ?:evil:
Cytat: Zamieszczone przez Artmama Długopisem się nie wkupisz... O szczegółach innego, pełnowartościowego wpisowego pogadamy przed kolejnym plenerem :)
Cytat: Zamieszczone przez Halavi O szczegółach innego, pełnowartościowego wpisowego pogadamy przed kolejnym plenerem :) Trzymamy za słowo :lol:
Cytat: Zamieszczone przez Artmama Długopisem się nie wkupisz... Nawet z diamencikami? :shock: Oj drogi nam się robi ten Klub :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Handelson Nawet z diamencikami? :shock: Oj drogi nam się robi ten Klub :mrgreen: Jakoś sobie poradzimy :-D
Cytat: Zamieszczone przez Halavi Jakoś sobie poradzimy :-D No ja to nie wiem czy dam radę... muszę szybko kupić 85L II bo inaczej mi Puchar Międzyzdrojów odbiorą ;)
Cytat: Zamieszczone przez Handelson No ja to nie wiem czy dam radę... muszę szybko kupić 85L II bo inaczej mi Puchar Międzyzdrojów odbiorą ;) Nie odbiorą ! Mam nadzieję, że pomysł Wam się spodobał i na kolejny zjazd będę mogła zamówić kolejny puchar :D