Ja się wybiorę. W końcu to pierwszy poniedziałek w Nowym Roku. Pochwalę się prezentem jaki dostałem dzisiaj od Canon-a.
Wersja do druku
Ja się wybiorę. W końcu to pierwszy poniedziałek w Nowym Roku. Pochwalę się prezentem jaki dostałem dzisiaj od Canon-a.
Jeżeli nie zapomnę to i ja się pokażę.
Sergiusz zdradź chociaż rąbka tajemnicy :wink:
No to ja będę na 100% :-)
Na ostatnim spotkaniu dinderi rzucił pewien dość ciekawy pomysł. Zagłębiłem się nieco w temat i jako, że przez ostatnie kilka tygodni mam codziennie kontakt z przedstawicielami świata równoległego myślę, że pomysł można by wprowadzić w życie i przynajmniej fotograficznie znaleźć się po drugiej stronie słońca. Mam nadzieję , że w poniedziałek na spotkaniu pojawi się Sergiusz, który ma już pewne doświadczenia w tej materii.
Nawiązując do ostatniego poniedziałkowego spotkania rozmawiałem z dowódcą równoległego świata. Zaproponował spotkanie integracyjne w najbliższą sobotę ( za tydzień) w pracowni przy ulicy Ząbkowskiej w godzinach popołudniowych tak mniej więcej parę minut po 14.
Ja na 100%.
Nie chcę zakładać nowego wątku bo nie wiem gdzie on się powinien znaleźć. Nasze sobotnie spotkanie nie jest plenerem ale ma wszelkie symptomy aby stać się wydarzeniem ale póki co nim nie jest. Pomimo że do podjęcia działań niezbędna jest niewielka składka na honorarium dla modeli nie będą to też warsztaty fotograficzne. Nie szukamy też kolejnych uczestników choć jeśli ktoś miałby ochotę dołączyć będzie mile widziany. W sobotę będziemy mieli około dziesięciu modeli w postaci mieszkańców Ząbkowskiej, Brzeskiej, Markowskiej, Targowej czyli warszawskiej Pragi. Sto procent oryginał bez podróbek czy innych charakteryzacji. Proponuję spotkać się koło godziny 14 w sobotę w Oparach Absurdu.
Jutro spotkanie jest jak najbardziej aktualne i z tego co wiem parę osób z Forum się wybiera. Ma się stawić dwunastu modeli. Do dyspozycji jako miejsce do fotografowania będziemy mieli warsztat, pracownię jednego z uczestników jutrzejszego spotkania. Ja niestety jutro mam od rana do wieczora wynajęte studio i nie mogę zabrać ze sobą lamp. Jeśli ktoś ma jakieś oświetlenie t o byłoby wskazane zabrać ze sobą.
Ja mogę zabrac 580EXII, tylko.
Nie będzie nikogo z lampami? Może inni wezmą swoje, mam wyzwalacze RF-602, w razie co.