Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
a ja napisałem tak ??? prosze nie wkładać mi w usta niczego czego nie powiedziałem....
napisałem dokładnie pofocisz zobaczysz czyli jak zrobisz fotki tak ?
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
a ja napisałem tak ??? prosze nie wkładać mi w usta niczego czego nie powiedziałem....
napisałem dokładnie pofocisz zobaczysz czyli jak zrobisz fotki tak ?
ponieważ ogień przygasa :wink: , to ja tak do jednego z pierwszych postów red_hose.
Otórz nie ma obawy jeśli chodzi o indukowanie napięcia wewnątrz komory lustra. Na forum znajduje się wątek z linkiem do pewnej francuskiej strony, na której opisana jest metoda przerobienia zapalacza piezoelektrycznego do gazowej kuchenki, na działo jonowe powodujące naelektryzowanie powierzchni filtra AA/IR i zabezpieczenie przed przyciąganiem paprochów. To działa, bo sam sobie takie działko zrobiłem, nie jest jednak zbyt wydajne i skuteczne. Ale o uszkodzeniu matrycy nie ma mowy - filtr AA/IR jest świetnym izolatorem (cytując wspomnianą stronę).
niczego nie wkładam Ci w usta ani tymbardziej nie mam zamiaru ;)Cytat:
Zamieszczone przez popmart
chodzi o to, że ostatnie burze na forum wynikają po części z niepoprawnej pisowni...,
co prawda burzy w Twoim przypadku nie było, ale nieporozumienie wynika z tego właśnie powodu...
nie obraź się, ale tak właśnie napisałeś:
wynika z tego, że dla zdjęć przy f/8 lub więcej, podstawową akcją jest czyszczenie matrycy...Cytat:
wybacz...
EOT
no tak jest moim zdaniem podstawową bo masz plamy na fotkach dla mnie a plamy na fotkach to kicha więc aby fotki były ok to nie można mieć plam szczególnie jak jest ich dużo więc nawet dobre fotki są spaprane i trzeba się namęczyć przy ich usuwaniu a stwierdzenie podstawową nie wyklucza moim zdaniem innych podstawowych rzeczy - podstawowa nie znaczy jedyna podstawowa zanaczy bardzo ważna czy priorytetowa ale nie jedyna i moim zdaniem taka jest.
wiem napisałeś EOT ale nie mogłem sie powstrzymać.
Marcingreen - ile razy jeszcze bedziesz pisal eot a mimo tego pisal dalej byle twoje bylo na wierzchu?
Naucz sie - jak piszesz EOT to trzymaj sie tego, bo inaczej wychodzisz na hipokryte.
Ewentualna odpowiedz skeiruj do mnie na PW - ja cie tylko publicznie ochrzaniam ale trzymaj sie juz naprawde tego swojego EOT.
:DCytat:
Zamieszczone przez Vitez
przecież już dawno po sprawie...
moje przecież nie zostało na wierzchu...
za to ty musiałeś dodać swoje 0,003 PLN ;)
0,003 pln
3 tyśięczne grosza hmm
chyba 3 dziesiąte raczej :roll:
no tak w sumie 3 tyśięczne złotego
matematyka to trudny przedmiot.Cytat: