i ja tak mysle mega spotkanie ale moze nie do wiosny tylko wczesniej 07-08.01.2006 to akurat bedzie okragla data i weekend
Wersja do druku
i ja tak mysle mega spotkanie ale moze nie do wiosny tylko wczesniej 07-08.01.2006 to akurat bedzie okragla data i weekend
im później panowie, tym zimniej a im zimniej tym bardziej co poniektórzy będą mieli ochotę na... kielonka ;)Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
gwoli wyjaśnienia :mrgreen:
mam nadzieję że zlot wypali kiedyś tam i będzie się można w kilka osób z W-wy zorganizować i dołączyć do was...
druga sprawa to to, że jak na jaden dzień to trochę chyba za krótko :roll:
nie zdążymy dojechać a już trzabędzie się pakować spowrotem :?
to jest to co canon'ierzy lubią najbardziej :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
dr hab. lub prof. dr hab.?Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
a ja tylko napisze.. gdziekolwiek bedzie ogolny zlot to ja sie pojawie :) moze byc nawet w afganistanie :)
chyba w takim razie robimy zlot miejski w białymstoku. :>
Cytat:
Zamieszczone przez gonzo44
Okregowe Kolo Forumowiczow Canon-Board.info w Bieruniu
Zawiadamia iz, plenery wyjazdowe czlonkow/organow Okregowego Kola Forumowiczow Canon-Board.info w Bieruniu, zwanego dalej OKFC-BIwB (co dotyczy zarowno plenerow organizowanych przez OKFC-BIwB, jak i tych organizowanych przez komorki z terenu calego kraju, oraz teenowe komorki zagraniczne), ktore odbywac sie beda w odleglosci wiekszej niz 150 km od siedziby OKFC-BIwB, nie beda refundowane z kasy OKFC-BIwB.
To pisal ja, thorin, prezes... :mrgreen:
Thorin, co Ty dzisiaj piles ?? Bo chyba skutek bardzo dobry ma ;)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
hyhy herbatka limonkowa Polaco, polecam! A propos tego zlotu no cholera slicznie tam ale niestety jak w piosence turystycznej: "kto pieniazki ma, ten jedzie do wieliczki, a kto pieniazkow nie ma ten palcem do solniczki" ja to sie moge isc nad "derowke" :) ( takie lokalne zeskalowane jeziorko Bonka, i pofocic panow z kijami w wodzie, i miec nadzieje na to ze przyjada lesnicy, wtedy zmieniloby sie to w fotoreportaz "samotnosc-klusownicy" :mrgreen: )Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
no i co ?
pomysl spali na konewce?