W przypadku tego typu sprzętu dopuszcza się dostarczenie instrukcji w j. polskim na płycie CD.
Wydaje mi się, że i drogą mailową będzie dopuszczalne.
I przepraszam Cichego za OT w jego wątku.
Wersja do druku
W przypadku tego typu sprzętu dopuszcza się dostarczenie instrukcji w j. polskim na płycie CD.
Wydaje mi się, że i drogą mailową będzie dopuszczalne.
I przepraszam Cichego za OT w jego wątku.
Spoko. W międzyczasie poprawiłem kilka rzeczy, jak ta malutka czcionka w rozwijanym menu (chodziaż chyba jeszcze trochę ją zwiększę).
Poza tym nie oszukujmy się, nie liczę na tłumne zainteresowanie stroną, po prostu dobrze było mieć taki panel sklepowy, bo jak na chwilę obecną 2/3 zamówień przychodziło po prostu drogą mailową i tak przez te ładne parę lat... :) Nie musi więc to być super przejrzysty e-sklep, kto czego szuka - na pewno znajdzie. W najbliższym czasie dodam jeszcze kilka fajnych gadżetów foto. Nie chcę handlować śmieciami tylko rzeczami, które mogą się do czegoś w fotografii przydać i są dobrej jakości.
I bardzo dobrze. Masz uznaną markę wśród fotografujących, ale taka witryna też się przydaje.
Po co czepiacie się Cichego że w pudełku nie ma instrukcji j.pol.
Czy na prawdę nie wiecie do czego to służy i jak się podpina do puchy...i to tyle co powinno się wiedzieć na temat obiektywu.
Dla czepialskich musisz Kuba wydrukować wkładkę w j.pol. co z tym dalej zrobić jak się kupi ;)
To nie ja sprzedaję bez instrukcji :) Właściwie Canonem nie handluję w ogóle póki co.
Nie wiem czy nie powinieneś zainteresować się Tokiną. Miałem możliwość fotografować Tokina AT-X 16-28 mm f/2.8 PRO FX (IF) SD-M i jestem pod wrażeniem. Widzę że ta firma robi wszystko by zaistnieć w segmencie szkieł pod FF
Ja jestem otwarty na firmy niezależne, ale czy aby na pewno Tokina do pełnej klatki ma aż taki wybór ?
Ta 16-28 wygląda ciekawie, ale cena nie jest jakoś strasznie atrakcyjna w porównaniu do 16-35 L, a poza tym na tokinę nie na się zakręcić chociażby filtra ochronnego. I nie widzę żadnych testów... Jedynie Ken przetestował i pisze, że AF wcale nie jest "silent" jak pisze Tokina, a poza tym szkło jest cholernie duże i ciężkie, w porónaniu do 16-35 oczywiście.
Nie widzę w tym żadnego interesu ;)
Prędzej Nikonem zacznę znowu handlować, bo tam jest jeszcze w miarę stabilny cennik w dystrybucji PL. A oficjalny cennik hurtowy Canon PL wygląda tak, że w każdym Fotojokerze kupię taniej.