Do wczoraj forum działało pod oboma adresami. Obecnie adres bez "www" jest przekierowywany automatycznie na ten z prefiksem. Zewnętrzne programy mają prawo sobie z takim przekierowaniem nie poradzić i zapewne stąd wyniknął problem.
Wersja do druku
Już powinno być naprawione.
'www' w adresie należało dopisać po stronie konfiguracji forum w serwisie Tapatalk i tylko ja to mogłem zrobić...
Dzięki za szybką naprawę :)
Potwierdzam, wczoraj nie dzialalo, dziś jeszcze raz wyszukałem i wszystko śmiga :)
100-krotne dzięki! ;)
--
Wysłano z ENIAC
Mam problem z tytułową parą. Nie mogę odpisywać na PM, czytanie forum też kuleje bo często wyrzuca mi komunikat o błędzie połączenia i konieczności skontaktowania się z administratorem forum.
Tapatalk mam od paru dni , jeszcze w nim raczkuję więc podpowiedzcie coś proszę, może robię coś nie tak, może kwestia ustawień... czy może z forumową wtyczką coś nie tak?
Jakieś sugestie?
A czy ktos ma TapaTalk w telefonie Nokia. CZy jest jakies wydanie tego programu na Nokię.
Sprecyzuj swoje pytanie.
Aplikacja Tapatalk jest wydana na różne rodzaje telefonicznych systemów operacyjnych. Różne modele Nokii mają różne systemy operacyjne (głównie Symbian w kilku wersjach, na kilku modelach MeeGo i powoli wychodzą modele z Windows Phone).
Sprawdź jaki masz model Nokii, sprawdź jego specyfikację, czyli na jakim systemie operacyjnym pracuje a następnie na stronie TapaTalk sprawdź, czy istnieje aplikacja pod Twoją wersję systemu operacyjnego, czyli na Twój konkretny model telefonu.
Nokia n 97 mini. Ona ma jakas odmiane symbiana. Na stronie tapatalk nie ma wersji na symbiana. Ja przynajmniej nie znalazlem. W sklepie ovi noki jest wersja tapatalk ale ona nie dziala. Czy jest jakas alternatywa i komus to dziala.
Ja to robię tak:
1. Na stronie Nokii znajduję specyfikację tego modelu telefonu: http://europe.nokia.com/find-product...specifications i już wiem że ma Symbiana S60 5th Edition
2. W googlu wpisuję "tapatalk for S60 5th edition" i znalazłem coś takiego: http://www.symbian-freeware.com/download-tapatalk.html
Spróbuj ściągnąć i daj znać czy działa. Jak nie to popróbuj z innych linków z wyników wyszukiwania.
A tak bajdełej to na Nokii E90 z Symbianem S60 3rd edition nie kombinuję z Tapatalkiem tylko dość wygodnie mi się forum na Operze Mini przegląda - polecam :)