Na pocieszenie pokaze ci niedlugo (znaczy zapewne jutro) zdjecia slicznotki ktora dzisiaj focilem :DCytat:
Zamieszczone przez JaW
Wersja do druku
Na pocieszenie pokaze ci niedlugo (znaczy zapewne jutro) zdjecia slicznotki ktora dzisiaj focilem :DCytat:
Zamieszczone przez JaW
http://canon.hazan.ys.pl/viewtopic.php?p=7379#7379 - tu wstawiamy opisy buziek - śmieszne i rzeczywiste
PS. CO MASZ NA MYSLI PISZĄC FOCIŁEM ?????
Moj błąd... użyłem emotki " :D " zamiast " ;) "Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
To sie wiecej nie powtorzy, uznaję sie winnym i sam sobie wymierzę odpowiednią kare: zakaz nabijania sie z moderatora Viteza.
Uh, jestem dla siebie okrutny... :(
Cytat:
Zamieszczone przez JaW
[ Dodano: 22 Lipiec 2004 ]
Vitez dziś focił, daj mu spokójCytat:
Zamieszczone przez JaW
To takie dresiarskie okreslenie na "fotografowalem" ;)Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
TO TY JESTEŚ DRESEM????????????????? :mrgreen:
Chyba nie... tylko dresy nie umieja wylaczyc capslocka gdy pisza , a ja niestety umiem ;) :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
Twój interes, widać zdjęcia robisz głównie w Łazienkach, tam rzeczywiście chyba nic ci nie grozi...Cytat:
Zamieszczone przez hazan
[ Dodano: 22 Lipiec 2004 ]
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
niestety to ocenimy twoje wypociny z laleczka, ktora tak bardzo promujesz
zobaczymy pozyjemy!, a propo wroccie do tematu bo troche przynudzacie;
a na dresach to sie nic nie znacie bo:
po 1. dres lapie male gowno na ktore znajdzie odbiorce z reki
po2. dres nie z.......doli takiej lochy jak dslr bo by musial sie nauczyc dobrze czytac aby przedstawic dany towar z jumy
po3. najbardziej wartosciowe dla dresa sa komorki, zagarki i firmowe szmatki, aparaty biora jak ktos zlozy im specjalne zlecenie co sie sie rzadko zdaza!
po4. jak by pies namiezyl dersa i zapytal sie co to za aparat to napewano powie "cyfra", ale ze to lustro to nie skuma tego nigdy bo dla nich aparaty ktore waza wiecej niz 250g to kupa zlomu, i nie mozna nimi robic zdjec jedna reka jak w drugiej trzyma sie komorke i rozmawia z kumplem o ktorej beda na salce i ile beda wyciskac
po 5. wielu dresow widzac faceta z luneta i np lampa typu spidlite mysli ze to foto-reporter i s........dalaja od niego jak najdalej zeby tylko ich nie namierzyl i zrobil fotki, bo kicha by byla na salce jak by zobaczyli na ulicy niespompowanego i odrazu by pomusleli ze spadl po cyklu no i dol nastepne pieniadze ida na koksy.....
LOL, to niezwykle urozmaica wątek, rotfl. Muszę pamiętać, żeby trzymać komórkę daleko od aparatu ;)