10. i 12. najlepsze :)
13. według mnie zdecydowanie na nie.
Wersja do druku
10. i 12. najlepsze :)
13. według mnie zdecydowanie na nie.
No wcale nie tak nic znaczące.
Dopiero teraz widzę, że osoby nie wtajemniczone w jakich okolicznościach było ono robione, widzą je zupełnie inaczej niż ja. I rzeczywiście to co mi wydawało się oczywiste, takim nie jest. "Modelka", wcale nie pozowała, wiec nie wiem czy nazywanie jej modelką jest tu uzasadnione. No ale to właśnie jedna z tych rzeczy, które mi wydają się oczywiste. Zdjęcie wyrwane jest z kontekstu...
Dzięki.
PS. jakby kontekst cię interesował to już wcześniej linka podawałem, ale wkleje
kontekst
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To może ja spróbuje wyjaśnić "co autor miał na myśli" przy 13.
Na zdjęciu są dwa atrybuty z jakimi kojarzy mi się osoba "modelki", nazwijmy ją dla naszych potrzeb I. Pierwszym jest zdezelowana, nie skończona stara karetka, drugim pet w ustach. Te dwa przedmioty jednoznacznie kojarzą mi się z I. Papieros jest niezapalony, do okoła panuje taki zapier*** i rozpi***, że nawet nie zauważyła, że zgasł. Czyli kolejna rzecz jaka zazwyczaj się dzieje w okół I. To spojrzenie, zdziwienie, niedowierzanie, zrezygnowanie, zaskoczenie... Też jest na miejscu. Trzeba by wiedzieć na co patrzy, żeby to załapać.
Jak już wspomniałem, uświadomiłem sobie, że zdjęcie jest wyrwane z kontekstu. Źle!
Kolejna rzecz jaka mi się strasznie nie podoba to element konstrukcji na plandekę przyczepy, przycinający głowę.
Miałem to na końcu języka :D hehe
Dawno mnie nie było
15.
Krytykować.
Sztucznym szumem zepsułeś fajną fotę.
15.5
Sam sprawdź.
Wersja "bez szumów"
Może i masz racje...
I co z nią nie tak?