nic nie trzeba obliczać bo wynosi on 18 miesięcy, więc luty 2006 (są wtedy jakieś targi).Cytat:
Zamieszczone przez beachcomber
Wersja do druku
nic nie trzeba obliczać bo wynosi on 18 miesięcy, więc luty 2006 (są wtedy jakieś targi).Cytat:
Zamieszczone przez beachcomber
a do tego jest opisany w kilku miejscach na sieci http://www.juzaphoto.com/eng/article...lrs_future.htm
jasne a toCytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Canon EOS 1000D 2005 (second half)... zostalo 28 dni
kto wie, gwiazdka już niedługo ;)
Jak troche dluzej sie pociagnie ten watek to na bank do premiery nastepcy 20d dociagniemy ;)
Ja się tak zastanawiam dlaczego ma być 300D , patrząc na 300D i jego następcę 350D to raczej chyba 25D :?:
Bo 300D przeszło w 350D, a 10ka w 20kę? Ale dopóki nie będzie, to nie będziemy wiedzieć. Ja prorokuję 10MP ;)
Ja to poczekam na następcę następcy 5D.
Warto?
Skasujcie ten wątek.
Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
a przeczytałeś cały wątek? dla twojej informacji napisze że ja nie zaczekałem na następcę i teraz już wiem że napewno nie będę tego żałował. A to czy tak naprawdę warto było zaczekać to sie okaże dopiero jak się pojawi następca, więc dlaczego chcesz go kasować jeśli w sumie nie padła ostateczna odpowiedź :) a ona będzie mnie bardzo interesowała :)
Nie czytałem.
Bo szkoda czasu.
Dywagacje, czy warto czekać są - przepraszam jeśli ktoś ma inne zdanie - śmieszne.
Bo niby na co.
Wiadomo że każdy kolejny model będzie :
1. droższy
2. Zmieni się kilka parametrów, z czego jeden może dwa znacząco - żeby wyło warto wymienić
3. reszta pozostanie bez zmian, bądź zmieni się nielicznie.
4. I kiedy tak każdy czeka na nowy model - lepszy - może warto pomyśleć o dawno niezmienianej serii 1!
a) jest droga - ale za to ma parametry - wszystkie - tak dobrane, że ze sobą współgrają.
b) serie 10,20, 5 i inne nigdy nawet nie będą próbowały zbliżyć się do tego rozwiązania.
c) gdyby było inaczej to byłby strzał w głowę CANONA.
Czemu?
Bo pospolici zjadacze chleba czyli my jesteśmy dawcami kasy na technologię dla Profesjonalistów.
Tam zmiany są żadkie, ale znaczące.
Tak czy inaczej, wątek jest o gdybaniu.