To mnie teraz zraniłes!! Bonku!! Nie ten adres. Ja jedyne podbicie kolorów robie w RAW'ie -> saturacja na +5 i to wszystko co robie z kolorami :)Cytat:
Zamieszczone przez bonk
Wersja do druku
To mnie teraz zraniłes!! Bonku!! Nie ten adres. Ja jedyne podbicie kolorów robie w RAW'ie -> saturacja na +5 i to wszystko co robie z kolorami :)Cytat:
Zamieszczone przez bonk
Z wędkarskich najbardziej podoba mi się 1 :) dwójka też całkiem fajna, ciekawy punkt widzenia. 3 - ot, zwykłe zdjęcie - do mnie nie przemawia :) co nie znaczy, że jest złe :)
druga fotka była uprzedzona dosc długa rozmową :) ciekawy facet z niego był :)
Venio, piękne zdjęcia.
dziekuje ci bardzo :)Cytat:
Zamieszczone przez Reno
tak BTW to jeśli chodzi o fotki w poprzednich postach to mogą sie nie zgadzać bo od nowa robiłem galerie i link do jednego zdjecia moze otwierac drugie :p wiec potem nie marudzic prosze :)
ale adres ten sam www.mh.gallery.prv.pl
No to jeszcze pare starych fotek :)
Pierwsze moje zdjęcia z ptakami... dwa dni po tym jak kupiłem moją sigme.
Chciałem wyczekac az te perkozy będa miły młoda ale niestety jak pare dni pozniej (w terminie w ktorym mialy sie wykluc młode) wpadłem do moich ptasich kumpli to niestety juz ich nie było w gnieździe :/ ani jaj. Napewno nie odleciały ani sie nie przeniosły poniewaz było to zbyt wczesnie dla tych piskląt. Obliczałem czas ich wyklucia od kad pojawiły sie jaja.
Podejzewam ze wypłoszyli ich rybacy co wlasnie tam łowią praktyczie w sąsiedztwie z tymi ptaszkami... A jak wiadomo te perkozy zywią sie rybami.
Noz sie w kieszeni otwiera jak o tym pomyśle... ehh gdybym miał jakies dowody... no coz. Mam nadzieje w kazdym razie ze rodzicom przynajmniej nic sie nie stało.
A oto zdjęcia:
Prosze o komentarze poniewaz dopiero sie ucze w ptasich zdjęciach. Mam nadzieje ze w kwietniu te ptaszki wrocą na te same stawy i znowu bede miał od nich pozwolenie na małą sesje :)
Malo sniegu ;)Cytat:
Zamieszczone przez Venio
Te z perkozami bardzo fajne. Blisko to bylo czy robione jakims tele + crop?
Podoba mi sie tez to cz-b z wedkarzem.