Klaudia jest bardzo ładna. Klaudia jest modelką i daje się fotografować czy to Twoja żona i jestes zazdrosny ? :)
Wersja do druku
Klaudia jest bardzo ładna. Klaudia jest modelką i daje się fotografować czy to Twoja żona i jestes zazdrosny ? :)
Klaudia to nie moja żona ;) owszem daje się fotografować - nie wiem czy każdemu i czy dla przyjemnosci czy moze chciała by dorobić ale mnie sie udało a w głowie mamy juz pomysl na kolejne zdjącia z Pumą i Klaudią tym razem :lol:
ps To nie zaden blur do cholery tylko metoda Pana Scott`a z IV edycji jego książki ' Edycja Zdjęć '
To źle ją stosujesz ;) Postaraj się aby cera była wygładzona, ale jednocześnie wyglądała bardziej naturalnie niż sztucznie :)
ale czy nie uwazacie ze do tej jej buźki az sie prosi troszke to przegiąć? :smile:
Ja to mam pecha, do Białegostoku się nie wybieram niestety, także nie pozostaje mi nic innego jak śledzić Twój temat i liczyć na więcej Klaudii na CB :D
A ja oceniam podpis:P Bo umieszczając go tam sprawiłeś że jest elementem zdjęcia (psującym go jeszcze bardziej).
Jak zwał tak zwał, ten blur jest ohydny, nawet jeżeli nazywa się 'metoda pana Scotta'. Nigdy nie rozumiałam jak można nakładać na całą skórę takie efekty i dziwić się ze to wygląda sztucznie... Skóra ma swoją strukturę i jeżeli jej nie widać to wygląda to po prostu sztucznie. Nie da się zrobić retuszu skóry jednym kliknięciem.
IMO ta woskowatość idealnie pasuje do urody oraz stylu tej kobiety. Dla mnie rewelka.
' missgruszka ' no dobrze Tobie sie może nie podobać , no ale wiedziałem co ludzie tu wypisują i widze jak działa to forum . Dobre zasady mówią , że o gustach się nie dyskutuje... ale gdybyśmy szli w myśl tej zasady część wątków na tym forum straciło by rację bytu ! to oczywiste , prawda ?
- kto sie zgodzi ? ;-)
Opowiedz cos wiecej Troyan`e dlaczego masz pecha do białegostoku , a specjalnie dla Ciebie jeszcze jedno foto Klaudi :grin:
13.