Szuler, weź chłopakom wszystko, niech noszą :D
Wersja do druku
Szuler, weź chłopakom wszystko, niech noszą :D
Gorzej jak się wszyscy rozejdą :D
Fon do mnie 662618523
504-010-611
516 00 123 7
może zakupili 78 diodowe żarówki LED z alledrogo..kryzys jednym słowem..
patrząc z drugiej strony może chodziło o klimat:J
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
reasumując 1,2,3 dla mnie not bad. Reszta do mnie nie przemawia ale jestem amatorem i nie znam się na fashion:/
Hmm... podobał mi się ten pokaz głownie ze względu na towarzystwo, miło sympatycznie, można było zobaczyć jak wyglądają niektóre forumowe legendy;). Jako zlocik to pełen pozytyw. Szkoda że nikt na tą flaszkę nie był chętny :mrgreen:.
A fotograficznie to było dość wesoło, raz że ciemno(+/- 1.2 1/80 6400?!) i nierównomiernie(pół twarzy jaśniej, pół z 1/2 ev ciemniej), dwa za jednak odrobinę za dużo było tych akredytacji(w innym wypadku bym się w życiu nie dostał więc strzelam sobie w stopę) - mimo tego iż było sporo zacnych fotografów którzy na pewno zrobili fajne foty(mi się nie udało) to jednak taki tłok przeszkadza(40 osób na 4 metrach kwadratowych?) i gdyby mieli oni(Ci dobrzy) większe pole do manewru(flashe, softy - innej opcji w tym świetle raczej nie było) to pewnie było by dużo lepiej. Trzy - połączone z drugim - wybieg miał chyba z 70cm szerokości - buty gości pewnie nie tylko mi wchodziły w kadr a bez możliwości swobodnego poruszania się raczej nie dało się tego uniknąć. Zostaje photoshop;).
By nie było że marudzę - sama impreza była super, uwagi są czysto "subiektywno-fotograficzne" i trzeba brać poprawkę na to zboczenie;)
---
Wybrałem na szybko kilka zdjęć bo sen mnie bierze, mam nadzieje że wygrzebie przy normalnym posiedzeniu coś co będzie lepsze(+ odszumienie jakimś normalnym softem) bo jak na razie to raczej bieda... Btw - taki pokaz to mega potencjał, z dwoma, trzeba lampkami + softy można by zrobić świetne foty;).
Wielkie dzięki Wszystkim, którzy byli, za bardzo miłą atmosferę.
Co do samego pokazu, to osobiście, spodziewałem się czegoś trochę innego ale i tak było ciekawie i bardzo edukacyjnie ;-) Warunki jak dla mnie dość ciężkie, pewnie ze względu na zerowe doświadczenie w tego typu imprezach i warunkach.
Niestety ze względu na brak możliwości pracy na bardzo wysokich ISO, byłem zmuszony na wspomaganie się lampą, przez co zdjęcia wyszły dość "płaskie".
Tak na szybko obrobione dwa zdjęcia, może później znajdzie się coś lepszego (przynajmniej mam taką nadzieję :lol:).
PS. Wojkij - jeszcze raz wielkie dzięki za drugą lampę dla Małgosi ;)
tu się pochowaliście ze zdjęciami z pokazu ........... też byłem :-D ,moje odczucia podobne do wojkij 'ego,dodam tylko że szanse na zrobienie czegokolwiek w tych warunkach mieli tylko koledzy siedzący na wprost,mi się nie trafiło takie fajne miejsce ,ale może to i dobrze bo zaprezentowane przez Was zdjęcia są bardzo fajne jak na te warunki,ja bym takich nie zrobił :evil: ,wybieg zdecydowanie za wąski ,oświetlenie jak na promenadzie w Mielnie i k... zimno.Nastawiłem się na kilka fajnych fotek ,a ledwo zrobiłem dwa filmy (po 36 klatek) ,z czego jeden B&W.
W każdym razie podziękowanie dla organizatorów czyli agencje Eithel za umożliwienie znalezienia się na pokazie,modelki bardzo urodziwe i sympatyczne,pokaz zorganizowany profesjonalnie ,prezentowane kolekcje także dały się spoko oglądać :-D
Ps
Szkoda że nie zajrzałem do tego wątku wcześniej,nie wiedziałem że będzie tylu forumowiczów,szkoda.. może bym przyjechał nie samochodem .:mrgreen:
W sumie to co pokazałeś wypadło b.dobrze - fakt tło mimo GO jest dość jasne; kolorowe i utrudnia odbiór tematu, ale nic się nie przypaliło. A szum jest znacznie mniejszy niż we wcześniej pokazanych fotkach. Pewnie musiałeś rozważnie dobierać przysłonę, żeby nie było widać silnego błysku i by nie powstały jakies brzydkie cienie.
Jak dla mnie na 5
Pozdrawiam
Irek
PS
Nie uczestniczyłem w Waszym spotkaniu, ponieważ miałem gości.
Żałuję że nie mogłem podejżec przy "pracy" sympatycznych i skromnych kolegów.