Nie mylą się tylko Ci co nic nie robią. Ważna jest reakcja na zaistaniały błąd. Jak jest profesjonalna i zadowalająca strony to chyba nie warto od razu skreślać ludzi?
Wersja do druku
Nie mylą się tylko Ci co nic nie robią. Ważna jest reakcja na zaistaniały błąd. Jak jest profesjonalna i zadowalająca strony to chyba nie warto od razu skreślać ludzi?
dlatego pisałem aby nie odbierać mojego posta jako zniechecanie do kupowania w fotoit. Zdwoniłem się z nimi i mają wymienić obiektyw na własny koszt, lub jeśli nie będą mieli na stanie to oddadzą kasę albo przysla jak juz beda mieli.Cytat:
Zamieszczone przez KMV10
PS:Swoją droga optycznie ta sigma mogłaby być lepsza bo szczególnie na pełnej dziurze troszkę jej ostrości brakuje (mleczko) :(
no comments.Cytat:
Zamieszczone przez Zigi
Chcesz mieć żyletę na pełnej dziurze na 300mm?
http://www.pstryk.pl/opis.php/57
:mrgreen:
LOLCytat:
Zamieszczone przez Andee
Jestes laikiem nie czytajacym instrukcji... no ale lustro trendy miec... bosze... napisz co to za sprzedajacy bo naprawde podziwiam.Cytat:
Zamieszczone przez Andee
Cytat:
Zamieszczone przez ukasz
Wiem wiem- bez L się nie obędzie.
Nie kupiłem tylko dlatego że za ciezki - waży 2,6 x tyle co sigma :twisted: .
PS: Szkło już poszło do sprzedawacy. Ponoć zapasy mają spore i odeslą sprawne i ok - zobaczymy. Tym razem prosiłem o sprawdzenie i powiedzieli iż to zrobią. Biorąc pod uwage koszty transportu, które przy tego typu przypadkach przysłania "nie do końca sprawnego" na nich spadają to podjrzewam że jednak sprawdzą (mam nadzieję).
OT: Ostatnio to mnie coś przesladuje: najpierw aku do canona zamówiłem - sprzedawca się wycofał bo nie doszły, drugi wysyła już 3 tydzień -przy czym korespondencja mailowa to kabaret a teraz klopoty ze szkłem. :evil:
Gdybym chcial przeplynac rzeke i mial do wyboru dwie lodki, gdzie wiem, ze jeden przewoznik kiedys wrzucil pasazera do wody i ten sie utopil, a o drugim nie wiem nic, to wybiore tego drugiego.Cytat:
Zamieszczone przez ukasz
Andee i co się dowiedziałeś - oczywiście nic ciekawego. Kolejny zmarnowany wątek. Lepiej siedzieć cicho, bo o cokolwiek się zapytać, to dowiesz się, że jesteś laikiem, zawracasz głowę, itp.
Towarzystwo wzajemnej adoracji!
A nic, pokarmię... Minkus - a czego wg Ciebie nie wyjaśniono autorowi w tym wątku? Jakie pytania pozostały bez odpowiedzi i najważniejsze - jakiej odpowiedzi TY udzieliłeś? (bo rugać innych umiesz, a sam co?)Cytat:
Zamieszczone przez Minkus
A tutaj nie urządzaj sobie prywatnych wycieczek, bo nie znamy się tak dobrze póki co...Cytat:
Towarzystwo wzajemnej adoracji!
Ciekawe co będzie jak znajdzie syfy na matrycy...