Fajne te ostatnie zdjecia. Szczególnie 19. Lubię jak czuć jest światło;)
Wersja do druku
Fajne te ostatnie zdjecia. Szczególnie 19. Lubię jak czuć jest światło;)
podpisuje się, obejrzałem całość Twojej malej twórczości z tego wątku i widać progres;D no przynajmniej takie jest moje zdanie.
jeżeli chodzi o zdjęcie to na ile się tam zachowują moje gusta to w 18 trochę mi jednak głowy brak i ten nieszczęsny policzek...chyba, że mam coś z monitorem
Monika- mnie też sie ono najbardziej podoba, mimo, że jest mało kontrastowe ( jak wszystkie zdjęcia z 75-300)...
fasolka- co się dzieje z policzkiem?
szum jest na policzku, o to chyba chodzilo:)
1) kompresja
2) wyciąganie z cieni, tzn. podbicie ekspozycji o jakies 1ev ;)
Fajne modelki :-D
Na temat zdjęć się nie wypowiem ,bo się nie znam, ale mojemu laickiemu oku się bardzo podobają :)
Ostatnie dwa - niezły klimacik, szumy i BW pasują do sweterka, prawie jakbym oglądał zdjęcia mamy z szuflady :DPotwierdzam. Czas teraz nadgonić trochę sprzętem. A jak nie sprzętem, to chociaż lepszymi warunkami... iso800 na sesji? U mnie to było tylko w jakiś ruinach... W każdym razie : pracuj pracuj (na FF i 50 1.4 / 85 1.8 :D)!
wreszcie zaczełaś mniej gadać na forum a więcej zdjęć robić. kontynuuj te 2 ;)
facet, to było w cieniu, zachmurzone niebo , pod mostem... żebym mogła cokolwiek z cieni wyciągnąć, z moimi umiejętnościami w obróbce, musiało być takie iso.. no i ogniskowe spore to czasy krótkie też musiały być...