Tak, to zdjecie było robione obiektywem Sigma 70-300 APO DG
Wersja do druku
Tak, to zdjecie było robione obiektywem Sigma 70-300 APO DG
Bo co tu złego można powiedzieć?Nawet jakbym chciał to i tak nic nie mogę wymyśleć:razz:;)Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
Nieprawdaż? Może zamiast pisać bez sensu, to lepiej nic nie posać? (Hmm.. to po co ja to piszę?)Cytat:
A jeśli chodzi o zdjęcie - podoba mi się kolor wody i ptica ładnie wyszła :) Może troszku przepalona na grzbiecie, ale ja piszę, co mi się wydaje :)
no to masz refleks jak dajesz rade z AF nadazyc...Cytat:
Dołączam do pochlebców!!!
Zasłużyłeś...
ale..
galeria na pl.foto jest ciekawsza.
architektura, portrety...
na rotlaw.com - moje owady, moje robaki !!! ???
tytuły zmień chociaż. I ciemno tam jakoś, czarno :-)
I - szczerze mówiąc - za dużo kropelek, pająków, złych zdjęć Dańca. Musisz robic - moim zdaniem znacznie silniejszą selekcję. Wcale nie jest nigdzie powiedziane , że w galerii musi być 300 zdjęć. Daj 50 ale dobrych. Zwłaszcza że tam jest tych 50! Resztę wywal.
:-)
pozdr
al
ps.niezła ta sigma. Jestem zaskoczony!
Nie bylo to takie trudne... Mewy leciały w miarę równo za promem...Cytat:
Zamieszczone przez nastier
Gdzie te tytuły widziałeś?Cytat:
Zamieszczone przez al9
Czrnego tam nie widziałem.. szykuje się do zmiany galerii i nowa będzie dopiero czarnaCytat:
Zamieszczone przez al9
Na mojej stronie jest dokładnie 59zdjęć..Cytat:
Zamieszczone przez al9
Jestem z niej zadowolonyCytat:
Zamieszczone przez al9
Ostatnia fotka
cos sie wypiela na Ciebie ta mewa ;)Cytat:
Poprzednie ujecie zdecydowanie lepsze. ta jest tez troszke zbyt poprzepalana.
Ewidentnie!Cytat:
Zamieszczone przez '[DoMiNiQuE
Też mi się tak wydaje że lepsze było.. Czy przepalona? no może troche.. Na usprawiedliwienie powiem że to były moje pierwsze w życiu foty ptaków :) a że w pełnym słońcu to mogły być troche poprzepalane :)Cytat:
Zamieszczone przez '[DoMiNiQuE
Dzięki za odwiedziny :)
Jakiś czas temu pewna Kasia zapytała mnie mailem czy może wykożystać jedno z moich zdjęć z serwisu obiektywni.pl na swojej stronie, zgodziłem sie. Pod warunkiem że jak już bedzie strona gotowa to podeśle mi link bym mógł zobaczyć.. wczoraj dostałem maila z adresem strony:
www.katro.mov.pl - dział nagrody :) Miło mi się zrobiło :)