Micles - wywołuję Cię do tablicy. Uzasadnij swoją wypowiedź, gdyż "ciutkę" mało wnosi. Liczę na ociekający konstruktywnymi argumentami komentarz. A nie jakieś nic nie wnoszące jednozdaniowe ogryzki!
Wersja do druku
Micles - wywołuję Cię do tablicy. Uzasadnij swoją wypowiedź, gdyż "ciutkę" mało wnosi. Liczę na ociekający konstruktywnymi argumentami komentarz. A nie jakieś nic nie wnoszące jednozdaniowe ogryzki!
Dopiero trafiłem na Twoją galerię i nie sposób mi teraz skomentować "po mojemu" tych kilkunastu prac za jednym zamachem. Jak będą jakieś następne foty, to będzie tak jak zawsze piszę. Teraz napisałem tylko, że mi się foty podobają, ale ciutkę upgrade'u obróbką im brakuje. Najlepszym przykładem braku PSa jest #9 - cera twarzy wygląda jak brudna, pełno plam, nierówno po prostu.
Kurczę, nie wiedziałem, że między tymi budynkami jest tak ciekawie. Muszę się tam kiedyś wybrać.
Zdjęcie fajne aczkolwiek osobiście mi nie gra coś z tym obcięciem nóg.
jedno z lepszych jakie tu widziałem
Na 15 nie podoba mi się dół który jest jakby to ująć ? niezdecydowany !. Natomiast z kolorkami nic bym już nie mieszał, jest ok.
Co tu można napisać - świetny zestaw. A, że po przejrzeniu Twojej galerii najwięcej miałeś tam architektury i ludzi dopiero zaczynasz fotografować - to powiem, że talent i wyczucie estetyki na najwyższym poziomie.
Za mało PS? kurcze szkoda, że teraz w ten sposób ocenia się fotografie ;/
Wróżysz? Tego nawet sam nie wiem! A jak będzie inaczej?
Wiele jest ciekawych miejsc.
W wątku czy na forum?
Daj spokój, PS jest fajny. Dziękuję za uznanie!
MOżna jeszcze. Wystarczy napisać komentarz i kliknąć ZATWIERDŹ ODPOWIEDŹ.
Wielkie i serdeczne dzięki za moc komentarzy, widzę las chętnych do kolejnych komentów, ale proszę o spokój! Starczy miejsca dla wszystkich!
Nice. Nawet mi ten kosmyk na oku nie przeszkadza.
Za gruby radius przy wyostrzaniu? Reszta cacy, jest ok.