Dzisiaj w "prasie" przeczytalem, ze to moze byc ostatni AIR SHOW w Radomiu. Decyzja zapadnie jak podlicza zyski. Kandydatami do organizacji nastepnego AS sa podobno Krakow ;) i Wroclaw :cry:
Wersja do druku
Dzisiaj w "prasie" przeczytalem, ze to moze byc ostatni AIR SHOW w Radomiu. Decyzja zapadnie jak podlicza zyski. Kandydatami do organizacji nastepnego AS sa podobno Krakow ;) i Wroclaw :cry:
Ha ha, od razu mi się przypomniało Airpower'05:Cytat:
Zamieszczone przez Scaramanga
Tylko kurcze, minimalnie się spóźniłem... chwilę przedtem panowie nurkowali każdy w swojej rurze :-)
Bawisz się w to zawodowo?
Maja zle informacje...Cytat:
Zamieszczone przez Pietro
Kandydatem sa Krzesiny,ale to jeszcze nic pewnego jak to u nas we wojsku. :)
można go zobaczyć tutajCytat:
W co? We wchodzenie do rury?:)))Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Wiesz...kazdy ma w swoim zyciu okres,ze bawi sie w to zawodowo,czasem bez przerwy na jedzenie i inne,bardziej podniecajace zajecia:)
Przez taka jedna "rure" mialem wlasnie 5-letnia przerwe w "zawodzie".
Tym razem juz mnie nikt nie zatrzyma...
Ee, no ja się serio pytam - ze sformułowań można wywnioskować, że focisz samoloty trochę bardziej niż dla przyjemności. Hem? :rolleyes:Cytat:
Dlaczego?Pracowac sie powinno dla przyjemnosci,wtedy praca jest przyjemnoscia.Jesli sie robi cos tylko dla pieniedzy jest to bardzo smutne...Cytat:
Ależ ja to wiem - i sam bardzo się cieszę, że moja praca sprawia mi przyjemność :) No ale skoro wolisz pozostać tajemniczym miłośnikiem lotnictwa - Twoj wybór ;-)Cytat:
"Aluzju panial"...Napisalem Ci juz wczesniej,ze wszystko w swoim czasie.Fotografia uczy tez...cierpliwosci. :)Cytat:
Zdjecia super, szkoda tylko ze nie masz niebieskiego nieba :(Cytat:
Zamieszczone przez kociu
Ps.: Wszystkie sa z AS w Radomiu ?