"Naprawdę wybacz, ale nie wypowiadaj się o tym czym jest dla mnie fotografia, ale wypowiadaj się na temat moich zdjęć, jeśli możesz coś swoim komentarzem wnieść do mojego spojrzenia na nie.
Bo tym komentarzem mnie tylko poirytowałes i to mocno."
zdjęcia są na tyle słabe, że nawet trudno jest cokolwiek napisać o poprawkach. To tak jak ze starym samochodem, oldtimerem o pieknych kształtach, który chcemy odrestaurować : jeśli blachy są zżarte przez rdzę, a konstrukcja ramy naruszona, to choćby nie wiem ile byłoby zapału, entuzjazmu, czy funduszy - to nie rusza się tego auta, a szuka innego ze zdrową blachą.
To samo z Twoimi zdjęciami, nic nie wnoszą, nie mają w sobie nic, i szkoda prądu na ich omawianie.
Chyba, że jest to szkółka niedzielna, gdzie idziemy za rączkę, i omawiamy każdy napotkany po drodze kamień, kwiatek czy drzewko, wtedy to inna bajka.
I na pewno znajdą się osoby, którym się tutaj nudzi, a lubią pisać i pomogą Tobie, bo samemu sobie nie pomogli.
fotografie są jak cebule ?! mają warswy... zatem szukaj tych warst. A jak pojawi się jakiekolwiek zdjęcie, które warto omówić,choćby i krytycznym okiem, z pewnością napiszę coś pozytywnego.
zatem trzymajmy się za ręce.
fajne stopki górą.
pzdr.