-
38 może masz racje że za ciepło... ale jakoś tak mi się spodobało suwakiem pokręcić :)<u mnie na monitorze nie jest aż tak pomarańczowo>
39. zgadzam się w 100%
40. sam kadr bym nic nie zmienił, a raczej cień wywalił, który powstał od nosa, no ale blenda w drodze :)
guniu no widzisz inni nie mają tyle cierpliwości do moich gniotów co ty :)
P.S. 36 i 37 już poprawiłem siniak przy spojówce i wygładzenie, ale nie będę już to poprawek zamieszczał, bo i po co :)
-
Ostatnie z serii z tą panią.
41.
42.
43.
44.
45.
Jeśli będzie ktoś łaskaw udzielić jakiś rad, krytyki itd. bardzo dziękuję.
Mam pytanie czy foto 43. kiedy modelka patrzy się w jakąś stronę może być pionowym kadrem, czy raczej nie bardzo.... i lepiej pokazać to w poziomie, żeby było widać, że gdzieś patrzy ???
-
Odzew mały :) ale wstawię coś nowego.... troszkę kombinowane i może nie potrzebnie te kwiaty no ale... szukam, poznaję
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
-
te kwait w gębulce niepotrzebny..
ale tu już o wiele wiele lepiej moim zdaniem :)
choć na 52 trochę te karty jej poszerzyły twarz...
-
46 mi sie bardzo podoba, ale gdyby nie bylo tego kwiata. ladna obrobka i modelka:) reszta srednia jak dla mnie..
-
Dziękuję za odzew... już wiem że kwiaty, a zwłaszcza "opasłe" róże to nie za dobry pomysł
46 też mi się podoba najbardziej, ale mam w tym zdjęciu mały niedosyt, który odkryłem po którymś otwarciu i przejrzeniu go, listek nachodzący na nos od kwiatka mnie wpienia :P no i może ciut przepalenie w lewej stronie kadru włosów....
co do samej obróbki, to podciągniecie kontrastu, nasycenia bo więcej nie umiem :P
walczę dalej...
-
te kwiaty tutaj ewidentnie nie pasuja. tak ni z gruchy ni z pietruchy:P ale w sumie 46 jak by nie miala tego kwiata to tak sobie teraz pomyslalem ze czegos by tam brakowalo, a tak to tylko denerwuje kwiat:P
-
:mrgreen:
wywaliłem ten listek, znaczy się kumpel mi pomógł :)
efekt dalej mnie nie zadowala no ale jest...
Hamtaro teraz wiem, że nie pasują :) ale w 46 masz rację :) przynajmniej coś wpienia :P
-
52.
53.
54.
Ostatnio brak czasu na foto.... dziś "impreza" rodzinna i mała okazja do foto....
może nie powinienem wstawiać bo oświetlenie jest hm...... ale dziwne żebym z blendą latał, a z prawej strony było okno.... ISO 800
-
52 i 53 fajne, ale chyba skos trochę nieuzasadniony...
54. bez sensu