-
Przyznam, że w pracy na monitorze wyglądała ta kurtka gorzej. W domu już zupełnie inaczej, ale kurtka po lewej wciąż bez faktury.
Odnośnie tła na fotce 2 cofam co napisałem. Różnica jest kolosalna w detalach. Tak to bywa jak się kupuje jakieś tanie LGki 19 cali na TNce. To się tylko do pracy biurowej nadaje :/
Anyway - odnośnie fotki 2. Nie będę się znęcał na silę nad zdjęciem. 1sze rewelacja. 2ka mi jakoś nie leży.
-
ladnie
1 - dla mnie bomba, kolorki, mina dziewczyny, jakim szkiełkiem zrobione, czy dobrze mi się wydaje, że było doświetlane?
2 - ok, oczy troszkę zmrużone
-
oba zdjecia byly robione tamronem 28-75, tuz przed zachodem slonca i doswietlane blenda
-
ok dzieki za opinie, wrzcam kolejne z tej sesji
3.
-
cisza:(
to wrzuce jeszcze 1
4.
-
Skad Ty bierzesz to slonce? :) Swietne zdjecie!
-
Zdjęcie 1 podoba mi się bardzo. Szczególnie chyba dzięki barwom. Ciekawa obróbka i dzięki temu jakoś to zdjęcie bardzo przykuwa moją uwagę. Nie przekszadza mi tym samym przycięta nieco głowa. Moim zdaniem nieźle wygląda. Ale tak jak mówię, obróbka moim zdaniem jest super i naprawdę cieszy oko :)
Jeszcze 3 mi się podoba. Właściwie to z podobnych względów :)
-
simon83- jak tylko sie dowiem, ze bedzie choc jeden promyk slonca, zabieram modelke i jade w plener. czasem troche posiedzimy i pogadamy zanim slonce wyjdzie ale to przeciez sama przyjemnosc :)
pszczółka_maja- tak to juz jest ostatnio, ze jak sie zdjecia nie przerobi to sie nie spodoba:) rzadko tak ingeruje w zdjecia ale ciesze sie, ze sie spodobalo.
dzieki wielkie za komentarze. wrzucam kolejne z sesji z Beata
5.
-
Mnie się najbardziej 1 podoba. Udana fotka!
Poza tym 4 i 5 są OK ale nie pasuje mi retusz - modelka jest jak z wosku... Ale może tak miało być. Mnie to nie pasi.
Generalnie, to sam takie chciałbym robić (ale bez woskowania)... :)
Wszystkie fotki doświetlałeś blendą, czy błyskasz czymś jeszcze?
-
tak wszystkie z blenda, lamp jeszcze nie mam :(
modelka fakt troszke jak nawoskowana, ale to pewnie przez to, ze bylo strasznie goraco i parno, ja po 5 min sesji bylem caly mokry, wiec i modelka troszke sie zaczela swiecic. pokombinuje jeszcze cos z obrobka moze uda mi sie to jakos zniwelowac.