Dziękuję za informację ;) Już wszystko wypełnione i czekam na karte. Niby tylko 256 ale zawsze coś!
Wersja do druku
Dziękuję za informację ;) Już wszystko wypełnione i czekam na karte. Niby tylko 256 ale zawsze coś!
A ja właśnie co dostałem maila od Nich ....
Due to a worldwide supply issue at SanDisk, Canon cannot provide you with a SanDisk 256MB CompactFlash® card. Therefore please find enclosed a SanDisk 512MB CompactFlash® card.
Sorry for any inconvenience this may cause.
No jak mi przykro ,że niestety zamiast 256MB będzie 512MB... :lol: Chyba nie przyjmę takiego "gratisa" ;)
Rejestrowalem się pod koniec listopada(wcześniej ciągle mialem problem z przyjęciem rejestracji...) i już mialem za parę dni zagladać do skrzynki a tu taki "problem"... :grin:
Gratulacje :DCytat:
Zamieszczone przez mcgregor99
O, a do mnie napisali tylko że:
:cry: :-( :sad:Cytat:
Due to a worldwide supply issue at SanDisk, Canon are unable to dispatch your free CompactFlash® card until Tuesday 13th December 2005.
Sorry for any inconvenience this may cause.
Witam wszystkich,
czy numer kodu do rejestracji znajduje sie na małej szarej naklejce na pudełku, pytam bo kupiłem sprzęt w sklepie internetowym (wczoraj mi przyszedł) i na pudełku został mi tylko kawałek tej naklejki. I mysl mie taka naszła czy aby na pewno w tym sklepie zachowali sie jak należy
Pozdrawiam
Numer do rejestracji po GRATISA jest na dużej nalepce na pudełku...Ale udział w promocji biorą tylko sprzety kupione za granicą ...Nie piszesz w jakim sklepie internetowym zakupiłeś,ale Canon Polska nie oferuje tej promocji...ja mialem sprzęt kupowany w Niemczech...
Cytat:
Zamieszczone przez piast9
Jeśli dopiero co dostałes tego maila od Nich to nie trać nadziei....Do mnie napisali też w ten sposób a za 7dni przyszedł ten drugi "miły" mail... :-)
Czyli wychodzi na to ze kupujac np. 20D w niemczech za 1150 E moza dostac 150 E cash back i karte CF gratis dobrze to rozunmiem??
Kartę gratis -tak... Ale zwrot to chyba w przypadku zakupu jakiegoś kolejnego produktu Canon...Niech mnie ktoś poprawi jeśli coś nie teges napisałem ,bo w tej drugiej sprawie pewności nie mam....
A ja wysłałem i za 28 dni ma przyjsc, mimo ze 350-ke, kupilem w maju. Poszło dzisiaj. Chociaz tyle za instrukcje i wszystko po szwabsku.