Szkoda...było świetnie. Na zdjęcia przyjdzie czas ;) moje właśnie zrzucają się na kompa.
Wersja do druku
Szkoda...było świetnie. Na zdjęcia przyjdzie czas ;) moje właśnie zrzucają się na kompa.
Ja również dziękuję za dzisiejsze spotkanie. Było bardzo fajnie, pogoda dopisała i mam nadzieję że uda nam się częściej w ten sposób spędzać wolny czas.
Pozdrawiam również oczywiście Dorotę i dziękujemy że wytrwała do końca.
Bartek
Dziękuję wszystkim za przybycie. Pogoda zgodnie z wcześniejszym zamówieniem okazała się świetna i mam nadzieję, że udało się zrobić wiele udanych ujęć. Z tego co wiem jeden z uczestników odwiedził nawet mieszkanie prywatne oczywiście w celu fotograficznym. Każdy z uczestników może opublikować zdjęcia z pleneru w czasopiśmie Lustrzanka. Niebawem podam datę następnego pleneru.
Dziękuję również za mały spacer po Pradze.
Poniżej tak na szybko kilka moich zdjęć
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
To i ja coś od siebie wrzucę.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Faktycznie, może następnym razem jak będę zamawiał w Tokio pogodę na plener to i zamówię trochę ostrości bo i mnie nie sztymowała.
Więcej zdjęć z pleneru zamieściłem w galerii PLENER pod adresem www.warsztatyfoto.com.pl
Swietne zdjecia.
Jako ze nie bylem z wami w plenerze nie wiem czy wypada zamiescic kilka moich zdjec ktore robilem na Stalowej w maju 2008.
Prosze moderatora o wypowiedzenie sie.
sztajmes