-
Komisja Konkursowa w składzie: ewa_olsztyn, Vitez i Sergiusz - wyłoniła zwycięzcę konkursu na fotografię zachodu słońca. Został nim Dilbercik za zdjęcie "Prosiaczku... Tygrysek ląduje...". Zostało ono przez komisję docenione za niezwykły refleks, jakim wykazał się autor, żeby je zrobić, za zabawną wymowę samego zdjęcia, a także za obecność kluczowego motywu w kadrze, co wymagało pewnej ekwilibrystyki po kanale R, z której - co prawda - Autor nie na całości wyszedł zwycięsko, ale komisja uznała, że urodzie i wymowie zdjęcia to nie zaszkodziło.
Ponadto komisja postanowiła wyróżnić następujące prace:
- "Śnieżka" - Autor: akustyk
- za błękit i róż czyli urodę oraz walory techniczne
- "Przestrzeń nieskończona" Autor: banan82
- za kompozycję, kolorystykę i nastrój
- "Bez tytułu" - Autor: chmuras
- za kompozycję, światło i lekkość ciężkiego motywu
- ""Heave away Santiano" Autor: Kubak82
- za pomysł i ciekawe zastosowanie fisha
Wszystkim wyróżnionym serdecznie gratulujemy, a za niewyróżnionych - trzymamy kciuki w kolejnej edycji konkursu. Nowy temat zostanie ogłoszony wkrótce.
Komisja
-
Tak mniej więcej wygląda artykuł dotyczący konkursu w czasopiśmie Lustrzanka. Osoby, które dosłały zdjęcie w większej rozdzielczości w większości przypadków i tak nie podały danych osobowych dlatego postanowiłem aby pozostawić dla porządku jako podpis nazwę użytkownika Forum. Ale jeśli ktoś ma życzenie aby jego zdjęcie podpisać imieniem i nazwiskiem to proszę wysłać dane na adres redakcja@tmf.waw.pl to w miarę możliwości zmienimy. W temacie wiadomości proszę podać: nazwa użytkownika/imię i nazwisko.
Pozdrawiam!
-
o dzizus...muuusze kupić! Bueheh widać, ze odstaję od poziomu jak nic :D Ale i tak się cieszę:) Baaaaardzo mi miło będzie otworzyć Lustrzankę i zobaczyć tam moje zdjęcie:)
-
Na dane osobowe mogę poczekać góra do poniedziałku ( 5 01 2009) do 8 rano. Potem już zostanie w podpisie zdjęcia tylko nazwa użytkownika. To tak aby się przypomnieć, że to już ostatni dzwonek.
-
Bry
Czy ta konkretna Lustrzanka jest już w sprzedaży?
-
Moim skromnym zdaniem powinna ukazać się w sprzedaży w całym kraju po tej niedzieli.