Widzisz, bo to tak działa: ja napiszę pozytywnie o Twoim zdjeciu i liczę na Twój - of course pozytywny - komentarz pod moim zdjęciem. Taka malutka, psychologiczna pułapka. ;)Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Wersja do druku
Widzisz, bo to tak działa: ja napiszę pozytywnie o Twoim zdjeciu i liczę na Twój - of course pozytywny - komentarz pod moim zdjęciem. Taka malutka, psychologiczna pułapka. ;)Cytat:
Zamieszczone przez pn_
I dlatego ja juz daaaawnoo temu przestalem oceniac i komentowac na plfoto a tylko sobie wrzucam jakies gniotki co jakis czas 8) . Zycie "real" wazniejsze niz internetowe - szkoda sil marnowac by sobie TWA zbierac.Cytat:
Zamieszczone przez Kyliks
Otóż to :) Dzisiaj od rana szpiegowałam owady w krzakach przywydmowych terenów na Zaspie (Gdańsk - of course). Wczoraj molestowałam kwiaty w Parku Oliwskim - tam jest bogaty ogród botaniczny: roślin i owadów można napotkać od groma. To ciekawsze, niż ślinienie się do kolejnego "usera", który miałby ewentualnie łaskawym okiem "looknąć" na moje fotki ;) Jak znajdę chwilkę, to wrzucę tutaj moją galeryjkę - licząc na konstruktywną krytykę, a niekoniecznie na "achy" i "ochy" i tym podobne... :) Dopiero teraz zabrałam się za obrabianie "FET-y", choć miesiąc minał już od jej końca. Do tyłu jestem z fotami... ;))) Dzisiaj łapa mnie boli od przeciążenia - obiektyw makro mam qrde ciężki.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Pl foto tak zeszlo na psy ze szkoda gadac, jest kilka osob ktore robia naprawde super zdjecia, nawet kilka z tego forum ale reszta dostaje noty za siedzienie i za przeproszenie "lizanie tylka" innym uzytkownikom, teksy typu zapraszam do siebie itp.
wogule internetowe galerie padaja, co innego kiedys myslalem o Foto-net ale od czasu kiedy napisalem cos nie tak jednemu uzytkownikowie, przy wejsciu nastepnej fotki dostalem odrazu 4 contry bez zadnego wyjasnienia, zreszta nie tylko mnie to zdziwilo.
sprobuj tutaj:Cytat:
Zamieszczone przez pn_
www.fotocommunity.de
wez przestan... :mrgreen: jesli ktos szukal w sieci galerii o najwiekszych jajach z TWA a przy tym najwiekszym technoonanizmie, polaczonym z rasowo germanska ignorancja dla jakiejkolwiek wrazliwosci - trafil we wlasciwe miejsce :DCytat:
Zamieszczone przez sven
tam jest kilka fajnych postaci (Rohner, Bartocha, ...) ale tacy ludzie gina w zmasowanym ataku ludzi o percepcji przecietnego uzytkownika plfoto (jest ostre = jest wybitne), zwielokrotnionej przez posiadanie lepszego sprzetu (tzn. generujacego ladniejsze piksele)...
porazka :roll:
EDIT: pod wzgledem TWA akurat nic nie przebije PhotoSIG-a, ale to inna historia...
nie przesadzaj, pierwsze zdjecie, ktore tam powiesilem wyladowalo w galerii:)Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
na sigu tez nie budowalem twa a wiele fotek wisialo na main. najbardziej lubie jednak ruskiego siga (chociaz coraz mniej wrzucam fotek:)
no tak... kali zabic krowe - dobrze, krowa zabic kali - zle :-)Cytat:
Zamieszczone przez sven
ja fotocommunuty znam od lat 3. wlacznie z numerami typu: "dziekujemy, ale twoje zdjecie nie bedzie w galerii bo... jest za male" :shock:
a to co tam sie pojawia w galerii... ja czasem mam wrazenie, ze inna fotografia sie zajmuje... bo ostre, kolorowe, z Hamburga nie jest dla mnie jeszcze wybitne :roll:
Akustyk: przeciez dobrze wiesz, ze oceny z tego typu galerii najczesciej nie oznaczaja niczego. dla jakies przyczyny jednak i ty i ja czasem wieszamy tam zdjecia?
na fotocommunity moje zdjecia tez nie byly duze, ale czasem wpadaly do galerii i nie bylo to nieprzyjemne:)