4, 5, 12i 17 - świetne... wszystkie bardzo dobre i udane, ale to mi się podobają najbardziej... :)
Wersja do druku
4, 5, 12i 17 - świetne... wszystkie bardzo dobre i udane, ale to mi się podobają najbardziej... :)
yyyyyyyyyyyyyy! tyle mam do powiedzenia 17 jest bezkonkurencyjna....aż dech zapiera...po prostu nie do wiary, że takie miejsca są prawdziwe
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
przepraszam o jakim p. Pawle mowa? Bardzo jestem zainteresowana jego dziełami itp....niech mi oczy otworzy!
Bardzo ladne, 1,4,5,6. Wygrywa 4, dobrze ze pojawily sie te kropki-osoby na nim!
piekna galeria! szczegolnie mi milo gdyz jestem z Rytra, wiec widoczki znane a jednak ujete inaczej, malarsko i pieknie! pozdrawiam
4 i 6 bardzo ładne :-D generalnie cały secik śliczny
Elandril,eryk_g,DonBolano,Komm,ewa_olsztyn,kris200 ,dr11,diZaster,marfot,uzależniony,Paenka,
Zakrzi,aarehir,cresky - Bardzo mi miło że tu wpadliście i napisaliście kilka słów :)
ewa_olsztyn - dało się uniknąć ale mi one odpowiadały :)
Paenka - oczywiście chodzi o Pawła Pierścińskiego
Kolejne fotki :
Zapraszam
3,5,6 swietne :)
Czlowieku, jakie Ty masz szczescie do swiatla...!!
Yerzu - kapitalne foty. Milo popatrzec, od razu czlowiekowi zachciewa sie wyjsc w plener i pofocic:)
Jesli moge, to moja skromna opinia co do 15,16 i 17 - troszeczke mnie razi ta duza roznica miedzy strefa oswietlona i cienia. Ale to kwestia spostrzegania pewnych rzeczy:)
Gratuluje!:)
Dla mnie z ostatniej serii najlepsza #20. Głównie ze względu na kolorystyke i wieloplanowość kadru. Gratuluję!:wink: