~rolka filmu na miesiąc
~rolka filmu na miesiąc
Tutaj tez ;)Cytat:
Zamieszczone przez Janusz Body
http://canon-board.info/showthread.php?t=5967
Eee... Nie to samo :) Dziennie i miesiecznie to nie wszystko :)
Ja jakis rok zabawy... 13-14k na 300D a 20'stce wlasnie okragle 10k minelo. Plus jakies nieudokumentowane 3-4k roznymi innymi. Ile mi sie nie podoba to lepiej nie bede pisal :mrgreen: Tendencja spadkowa wyraznie widoczna... Mam wrazenie ostatnio ze nic nie robie.
Hihi :mrgreen: U mnie i owszem, seriami, ale stosunkowo rzadko. Takie "porzadne" imprezy (na kilka tysiecy klapniec) to mam typowo w roku ze trzy. Czyli w sumie, to pewnie mieszcze sie gdzies w gornych granicach ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Driver
Ale postanowilem sobie, ze w jedynce bede z grubsza liczyl :)
juz myslalem ze padnie liczba a tu **** zbita :-) ... moze sie kiedys muflon wygada ;-)Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Juz ona za Ciebie dokladnie policzy :mrgreen:Cytat:
Teraz go tylko spic kolo jakiegos serwisu :twisted:
Eee, to przecież żadna tajemnica :)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
- Mój "były" 10D - oceniam na jakieś 20k klapnięć, głównie dlatego, że 3fps no i dość szybko dorobiłem się 20-tki
- 20D - strzelam że ok. 35k, ładnych pare airshow zaliczył...
- 1D - tu akurat wiem, bo liczę: jak do tej pory ~12600 :) Z tego prawie 9k to cztery dni w Axalpie :)
muflon, ja Cie podziwiam :D serio! kiedy Ty masz czas na obrobke i segregacje tych wszystkich zdjec? Ja wczoraj zrobilem 108 RAW'ow i az mnie glowa boli, jak sobie pomysle, ze musze je wszystkie dzisiaj obrobic ;)Cytat:
U mnie 8 miesiac (jak w ciazy :) i zaraz bedzie 5000. Wypada tak ok 500 fotek miesiecznie.
Nie wszystkich :) Po pierwsze, to są często długie serie z panoramowaniem na długich czasach - po pierwszej selekcji odpada czasem 90%, a odrzucenie zajmuje ułamek sekundy (od kiedy mam nowego kompa :mrgreen: ). Poza tym, często powtarzające się motywy - grupuję w katalogi i wybieram najlepsze. No i nie robię w RAW. Ale fakt, że czasem trochę schodzi...Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]