ja tu nowy, wiec spytam ,gdzie mozna te wasze foty z wypadu obl00kać ?Cytat:
Zamieszczone przez Arkan
Wersja do druku
ja tu nowy, wiec spytam ,gdzie mozna te wasze foty z wypadu obl00kać ?Cytat:
Zamieszczone przez Arkan
wlasnie wszedłem do ciemni wiec troche to potrwa.. jutro do pracy ale cos jeszcze dzis wysle :-)
"Obiecali ze wroca"
" Kozioł, powiadasz!? "
Kurde widze, ze ladnie pofociliscie a ja caly dzien w pracy siedzialem :?
I jutro tez i pojutrze i po-po-jutrze.
Nie ma to jak dluuugi weekend :mrgreen:
Ale ogolnie pomysl na plenerek fajny, mysle, ze mozna takie plenerki czesciej urzadzac...
Kavoo sie 'zofiarowal' ze zbierze wszystko i wystawi u siebie na pbase.Cytat:
Zamieszczone przez Flanel
Wiec pewnie jutro beda jakies oficjalne linki.. jak reporterzy terenowi material dostarcza :-)
Ja wlasnie wysylam...
Ciekawe... czyzbys byl ktoryms z moich kolegow z pracy? ;)Cytat:
Zamieszczone przez SpydeRR
Nie myśl sobie 8) ja też wczoraj w robocie.. od 10 do 20 :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Ale aparat spłacić trzeba :)
Jako, ze po doslownie 20 minutach mojej dzisiejszej wizyty w ZOO (tym razem mialo byc buszowanie w pomieszczeniach z setka makro) zostalem awaryjnie odwolany w sprawie sluzbowej do domu :|, siadlem do plenerowej reporterki i poukladalem to w miare chronologicznie, wybierajac ciekawsze IMHO kadry.
Brakuje mi zbiorowki strzelonej na poczatku patrolu, nie pamietam kto byl autorem (przy tej budzie, gdzie seti kupowal kawe). Myslalem, ze od niej zaczne felieton, przy jej braku akcja zaczyna sie jakos tak znienacka, kompletnie bez zapowiedzi ;-)
Zapraszam do ogladania: Canon.Board @ the ZOO
Kurcze, jak zwykle to samo uczycie, gdy zobaczy się mordy znane do tej pory tylko z tekstu/avatara w rzeczywistości - kompletnie inaczej sobie Was wyobrażałem :)
Kavoo, czy zawsze używasz monopodu?
(ciągle próbuję rozgryźć sekret jakości Twoich fotek ;-) )
Wczoraj zawsze uzywalem... bo kupilem go we wtorek (dwa dni wczesniej) ;-)Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Ale juz widze, ze (jesli ilosc swiatla bedzie w porzadku) do szybkiego kadrowania bede zdejmowal pierscien z obiektywu i strzelal z reki - jest szybciej i wygodniej. Monopod zostanie na typowe "nasiadki".
Echh, szkoda, że mnie w tej okolicy nie było. Widać, że zabawa była fajna.
A może dobrze, bo głupio tak bez L-ki w takim towarzystwie się pokazywać.
BTW. Kavoo, Arkan - z awatarów bym was nie poznał :twisted: