1. C, T
2. T, C
3. T, C
4. T, C
5. C, T
6. T, C
7. T, C
8. C, T
Wersja do druku
1. C, T
2. T, C
3. T, C
4. T, C
5. C, T
6. T, C
7. T, C
8. C, T
1. c, t
2. t, c
3. c, t
4. t, c
5. c, t
6. t, c
7. t, c
8. t, c
No to według mnie jest tak:
1 - T,C
2 - T,C
3 - C,T
4 - T,C
5 - T,C
6 - T,C
7 - T,C
8 - T,C
1 C T
2 T C
3 C T
4 T C
5 C T
6 T C
7 T C
8 T C
posunąłem sie o krok dalej bo pogrubieniem zaznaczyłem zdj które mi sie bardziej podoba
hmm ciekawe ile trafiłem :)
a wiec i ja sie pobawię:
1 TC
2 TC
3 CT
4 TC
5 TC
6 TC
7 CT
8 CT
Ciekaw jestem ile trafiłem :)
pozdro
A tak z ciekawości. Powiedz Cichy, czy ktoś już trafił? Oczywiście nie pytam kto i na której stronie, tylko czy trafił? Eee, pewnie i tak dziś nie odpowiesz...
Dołączam się do tego ekscytującego totka:
1- T,C
2- C,T
3- T,C
4- T,C
5- C,T
6- T,C
7- T,C
8- T,C
Jestem przy tym posiadaczem L-ki, choć starej jak świat i nieco steranej życiem. To czego mi w niej brakuje to kontrast przy pełnym otworze i tylko tym mogłem się sugerować przy wyborze zdjęć. Wszystkie były robione w słonecznych warunkach, których stara, przedcyfrowa konstrukcja Canona nie lubi (powłoki). Przy okazji pytanie- czy osłony p-słoneczne były założone w obydwu szkłach? Co do Tamrona, to spełnia on całkowicie życzenia co do jednej z najważniejszych wg. mnie cech L-ki tj. rozmycia tła. Gratulacje dla Tamrona! Jeżeli jescze okazałoby się że trafiłem z odpowiedziami, tj. Tami jest bardziej kontrastowy przy f/2,8 to Canon może zacząć się bać...
a nagrodą będzie zniżka na zakup Tamrona:) hehe, albo filtr UV/polar przy zakupie gratis:)
...w sumie to bym się nie obraził ;)
Przejrzałem pracowicie wszystkie poprzednie posty i stwierdzam że nikt nie głosował tak jak ja. Ha! Zawsze byłem oryginalny:smile: Co lepsza, tego nie jestem już pewien, zdaje się że nie ma jeszcze dwóch takich samych odpowiedzi. Ha! Wszyscy są oryginalni! Ale zabawa!
512 osób może być oryginalnych :) Nie powiem, czy już padła główna wygrana. I nie będzie to żadna zniżka czy gratis.