Męczenie Tyśki ciąg daszy:)
Wersja do druku
Męczenie Tyśki ciąg daszy:)
Na pierwszym mina trochę nienaturalna, ale za to brak trupich kolorków na plus:)
Jest lepiej:)
haha takie dobre że nie trzeba komentować
ja mam jedno ale...szkoda, że obciąłeś jej czoło bo przez to wydaje się jakby to czoło miała bardzo wysokie i przez to głowa jakby zdeformowała się...nie wiem może moja wyobraźnie tak dziwnie pracuje ale jak patrze na te ładne ujęcie ładnej dziewczyny ale z przyciętym czołem to po prostu oczami wyobraźni widzę przedłużone ku górze czoło idące w łysą pałkę
łoł to ci się wyobraźnia na prawdę włączyła zapewniam cię ze nie jest łysa:) widać na wcześniejszych zdjęciach
co do czoła to paenka ma rację.. niezbyt dobrze to wygląda.. do tego od góry trochę za jasno.. na pierwszym niepotrzebny kawałek ręki/ramienia.. kolory troszkę cieplejsze powiny być ale już nie ma tego fioletu więc ogólnie lepiej.. spróbuj trochę później robić bo słońce jeszcze za wysoko..
o kurcze nie zauważyłem tego ramienia mój błąd :)
IMHO za bardzo pojechałeś po lewelach i czoło zrobiło się jakies takie plastikowe, jakby przepalone.
dawno mnie tu nie było ale już wróciłem a na powrót 3 nowe fotki mojej siostry
(proźba do moderatora czy bylo by możliwe zmienić taemat wontku na "[Piasek1989] portrecista" z góry dziękuje)
wystraszona?? :PP usta toche jak u monalisy- nie wiadomo czy sie smieje smuci itd... ;P
Na 99% jestem pewien ze kombinowales z oczami i nie za dobrze Ci to wyszło... szczególnie na ostatnim :PP