no już sie kilka osób zdeklarowąło także sądze ze jakoś sie razem utrzymamy a towarzystwo mam nadzieje będzie sie zwiększać...
A co jest w Londynku ??
Wersja do druku
no już sie kilka osób zdeklarowąło także sądze ze jakoś sie razem utrzymamy a towarzystwo mam nadzieje będzie sie zwiększać...
A co jest w Londynku ??
Głupio tak perfidnie się chwalić zdjęciami,ale takie klimaty:
http://images27.fotosik.pl/67/c1c2780c4f9ed3fd.jpg
:)
Na wszystko potrzebujemy większej ekipy, bo np kiedyś w niedzielę o 13:00 na ulicy gdańskiej do mnie podbiło 2 kolesi, kiedy czekałem na tramwaj na przystanku. Wtedy nie miałem akurat aparatu, ale na miasto to ruszam jak na razie tylko z analogiem.
ech.... z tym Londynkiem to przesada, bylem z kumplem i co prawda budzilismy duuuze zainteresowanie generalnie bylo spokojnie :) (dobry bajer pol sukcesu)
...to ja sie dolaczam do wyprawy, byle to byl weekend bo inaczej to odpadam
No ale ty nie masz się co przyłączać, bo to my z tobą jedziemy do rzeźni jak oczywiście nadal wyrażasz chęć.
Kurde musisz mię kiedyś zaprowadzic bo skoro schowane a znając moje możliwości "terenowe" to na bank nie znajdę :-P (kto wie może następny plener? tam? :-P) Tyle, że najpierw skonstruujmy rzeźnię!!
Co do Londynku to nie tyle co solidna ekipa bo tam też się solidne ekipy kręcą panów w błyszczących pasiastych spodniach wygolonych jak za przeproszeniem świnia(przepraszam świnie oczywiście :-P) Trzebaby solidną ekipę + kilka ciężkich statywów :-P
Ja jak już mówiłem mogę poprowadzi jedynie bo auta własnego brak :-( A co rzeźni to EchoX czy ten weekend będzie dobrze i czy możesz nas zawieźc automobilem? (jak już mówiłem ściepa na benzynkę oczywiście będzie ;-) ) Bo mi przyszły weekend nie pasuje chyba, że jakiś 2-4h max spaceru po mieście typu młyn, Londynek, tudzież ta stara hala ;-)
P.S. w razie co to ja mogę jeszcze ok +4-6 osoby skombinowac jeżeli chcecie większą ekipę ;-) :-P (wszystkie z Canonami nawet! :-D)
Ale jeszcze raz apeluję! Jeżeli mamy się wybierac do rzeźni w ten weekend to działajmy szybko!
Tworzę listę osób chętnych! Dopisujcie się w kolejnych postach kopiując ją ;-) W razie gdyby się zadeklarował ktoś z samochodem to myślę, że pierwsza czwórka się łapie (kurde głupio tak... :-( (Chyba, że jest ktoś kto nie ma prawka ale może np. od rodziców wziąc auto to mogę się podjąc prowadzenia ew.chociaż nie ukrywam, że średnio mi pasuje prowadzenie auta obcej osoby bo a nóż...)Chyba, że jeździ tam jakiś pks jak ktoś się orientuje to niech napisze co i jak!!
To zaczynamy! Lista na rzeźnie, ten weekend(16-17.02):
1 - Goomis
1 - Goomis
2 - micles gg:4638013 kom podaję na pw/gg :P
Goomis-mapka dla Ciebie;)
http://images29.fotosik.pl/157/5d5b122bec7f8016.jpg
1 - Goomis
2 - micles
3- Festyk
Trzebaby wykombinować plan zapasowy w wypadku braku transporu echox'owego. Kto orientuje się w terenie i wyczai czy jeździ tam jakiś pks?
Też bym sie dołączył ale może ktoś sprecyzuje w sobote czy niedziele i w jakich godzinach planowali byście jechać ??;>