Dość stare zdjęcia z 63 Rajdu Polski (Odcinek w Mikołajkach)
Wersja do druku
Dość stare zdjęcia z 63 Rajdu Polski (Odcinek w Mikołajkach)
pokaż coś jeszcze! pozdrawiam i czekam:)
Kilka nowych MACRO wyciagniętych na moim dość wiekowym juz sprzecie
Canon EOS300D + Tamron AF 70-300 F/4-5,6 LD
Zdjecia robione tydzień temu na spacerze po lesie.
30
31
32
33
Wiesz, Twoje fotki przywracają wiarę, że warto próbować :)
Gratuluję i chylę czoło.
Pozdrawiam
Zdjęcia z rajdu także robione tamronem 70-300?:>
Apie, pamiętam z innych witryn twoje świetne portrety dzieciaków. Możesz je wrzucić, bo chyba warto się nimi pochwalić.
Zdjęcia pejzaży rewelacyjne. Wyslij do producenta szkła, robisz im dobrą reklame....;)
Bardzo chciałem eLke, ale teraz chyba już nie tak bardzo.
Foty wymiataja szczegolnie malpka:) takie foto z humorem. Druga rzecz jaka zwrocilem uwage to podobienstwo niektorych motywow do tych co sa zawarte w ksiazce B.Petersona " Ekspozycja bez tajemnic" wlasnie ja czytam i masz niektore motywy podobne pierwsze co mi na mysl przyszlo to tak jakbys latal z ksiazka i probowal zrobic podobne foty do tych jakie sa w ksiazce:) np zdjecie mlecza na tle slonca :) albo np foto motyla :) nie traktuj tego jako cos zlego bo foty sa super ale takie poprostu mialem skojarzenia z ta ksiazka jak je ogladalem :) pozdrawiam i zazdroszcze oka !!
coca - ksiazki niestaty nie widziałem wiec tym samym nie kopiowalem pomyslów.
Jedi - tak zdjecia z Rajdu Polski również robione tamronem (bo innego nie mam :)
Michal Dobrowolski - wiekszośc pejzaży z szerszym katem robione KIT-em.Ale sa tez i z Tamrona :)
Portrety i makra wszyściutkie z Tamrona 70-300 f/4-5.6 LD (do kupienia za ok. 500 zł)
Dziekuję za miłe opinie. Nie pozostaje mi nic innego jak dalej focić tym tamronem bo cały czas go używam.