-
Ja wczoraj tj 27.12.07 zakupiłem u Towersa 70-200 F4/L z tym plusem, że udało się umówić i odebrać osobiście w moim mieście i można było ominąć koszta kurierskie itd.
Wszystko oryginalnie zapakowane, gwarancje w porządku i szkiełko jak najbardziej ostre, a i cena rozsądna :)
Teraz tylko załatwić sprawy z Cash Backiem.
Polecam sprzedającego tym co się zastanawiają nad jakimkolwiek zakupem :)
Pozdrawiam
-
Jakiś czas temu również miałem okazję osobiście spotkać się z Towers'em i kupić od niego trochę sprzętu. Transakcja załatwiona wzorowo w przyjemnej atmosferze. Sprzęt w pełni sprawny pachnący nowością, oczywiście z gwarancją. Cena atrakcyjna ;-)
Polecam :-D
-
Kolejna opinia ;) Kupiłem już kolejną rzecz u Towers`a - tym razem Canon`a 5D body - jak zwykle wszystko w najlepszym porządku, świetny kontakt i generalnie ocena w skali do 10 wynosi 11 ;) Polecam
-
Prawie miesiąc temu złożyłem zamówienie na 70-200/2.8L, ale aż do ostatniej soboty wersja bez stabilizacji była niedostępna... Naszczęście już jest, z cashbackiem i w ekstra cenie (300zl taniej niż TIP)! Wczoraj wysłany, dzisiaj otrzymany ;-)
Polecam i pozdrawiam :)
-
Ja kupilem gripa do 5d jak dojdzie dam znac..
-
Ja kupilem od Towersa 5d + 24-105. Moge go z czystym sumieniem polecic.
-
Kolejny bardzo udany zakup u tego Sprzedawcy, 70-200Lf4is. Radość z nowej zabawki+dobra cena+wyśmienity Sprzedawca, nic dodać nic ująć. Oby jeszcze tylko zdjęcia przychodziły z taką łatwością ;) Wątpiącym polecam Sprzedawcę. Mam na koncie u tego Sprzedawcy 3 zakupy i następne zabawki też u Niego jeśli utrzyma klasę - w co do tej pory nie można wątpić.
-
W tym tygodniu kupiłem od Towersa EL-ę.
Jednego dnia rozpoczęliśmy i skończyliśmy negocjacje, a następnego szkło było u mnie.
W tej sytuacji nie muszę chyba pisać opinii.:mrgreen:
-
W grudniu kupiłem 5D i 50/1.4 dwa dni temu 17-40/4 L wszystko okej więc Polecam :-)
-
Wczoraj odebrałem osobiście body 40D i 24-105. Dostałem zapewnienie, że sprzęt został sprawdzony. I został. Działa PERFECT. Polecam