Imo ten portret jest nieostry:? A sam kadr udany:)
Wersja do druku
Imo ten portret jest nieostry:? A sam kadr udany:)
Cos mi tu powiewa packshotami i stockami:mrgreen: Fajne oswietlenie, szkoda tylko ze obiektyw uciety;)
obiektyw stał na statywie, głupio wygląda na zdjęciu z podstawką ;)
Dzisiaj zacząłem męczyć RAWy z ogródka, niestety większość zielska podwiędło... To zdjęcie ma bardzo dużo szczegłów i jakoś tak klapło po wrzuceniu na flickr...
tutaj jest FULL JPG [http://www.ftp.adamkasprzak.com/CANONBOARD/IMG_5395.jpg]
Do bokeh chyba też pasuje, nie? ;)
no kurde nie wiem dlaczego mnie jeszcze tu nie było?
heja!
co do 17-40 to mam taki sam tylko w idealnym stanie bo o prawie nie używam:) - faktycznie zdjęcie można by dopracować bo do packshota to mu jeszcze brakuje (jakieś oświetlenie z tyłu by sie zdało, by zarys wyodrębnić) + GO zdała by się większa ...
ucięcie "osoby towarzyszącej" w 103 to nieporozumienie, za ciasno nad kapturem :)
104 - przyjemne ale nudne ...
mewa fajna tylko, nie rozumiem tej pasteryzacji na niebie ...
102. tak droga donikąd
101. Go To Hell z tymi brudami w kadrze:)
nie było Cię tu jeszcze, bo 5 minut temu zdjęcia dodałem ;)
Matryca już wydmuchana :) [Jak potocznie mówi się*po anglijsku "Go hell" czy "Go to hell"?]
Co do tego nieba - nie wiem co się*stało. Zrzuciłem wszystko (+konwertowanie do dng) i na oryginale mam tak samo (po drodze oczywiście występlowałem syfy z matrycy).
Wygląda na to, że Muszę*się*zaopatrzyć w drugą lampę. Co do tych zdjęć obiektywu - mniejsza go nie daje takiego fajnego efektu - ale oczywiście dopracować można :) Ten mój 17-40 ma już ponad rok - dlatego taki "wymacany" a ja sprzętu nie oszczędzam :)
Oczywiście to tylko kilka fotek, reszta na www.kasprzakowie.pl
postanowiłem się jeszcze poznęcać nad jednym z twoich zdjęć ...
Vitez mógł, to co ja nie mogę? :)
plastic fantastic:)
bądź pozdrowiony :)
ps mam nadzieję że Jej oryginalny kolor oczu jest niebieski :)