Zamieszczone przez
lukep
W!
Prosta zaleznosc, swnw, jezeli ktos jest z czegos niezadowolony - to wylewa swoje zale, zadko kiedy ten, ktory jest usatysfakcjonowany bedzie pisal o tym, bo niby po co? Przez moje rece w ciagu roku przechodzi kilkadziesiat roznych szkiel uzytkowych i jakos nie mam z zadnymi problemu, nie - raz mialem ;) Jezeli chcesz wyszukac negatywnych opinii i utwierdzic sie w przekonaniu ze Ty masz racje i podpiac 1000 postow frustratow, ktorzy maja pecha lub lubia napisac o tym, jak to Canon w nosie ma klientow - to zawsze I. da Ci taka mozliwosc... Tylko ze najczesciej wypowiedzi z I. ni jak maja sie do rzeczywistosci i ciekawi mnie ilu uzytkownikow mialo w rekach i robilo tym 'slabym' 17-40 zdjecia?? ;/
Moim skromnym zdaniem i konstukcja 17-40 oraz 24-105 (obie jak nie patrzec budzetowe), to taki troszke towar zastepczy i sam z cala pewnoscia nie zakupie ich do wlasnego uzytku, co jednak nie oznacza ze nie sa to dobre szkla. Ostatni reportaz w Chalupach, robilem wlasnie 17-40 i dalo sie a efekty byly bardzo przyjemne i satysfakcjonujace.
Zdrowko