Cytat:
Zamieszczone przez catcherintherye
po prostu uważam,że jeśli ktoś chce zaawansowany sprzet - to nie warto wywalac grubej forsy na 20-tkę
nieźle :shock: , jeśli ktoś chce bardziej zaawansowany sprzęt to akurat 20D zrobi mu wielką różnicę
- napisałem 'bardziej zaawansowany sprzęt' a nie BARDZO zaawansowany.- to różnica,prawda ? - zresztą odczytuje się pewnie to co się CHCE odczytać.. :?
Cytat:
...- mnie akurat interesuje ostateczny wynik : dobre zdjęcie.
Wiem, wiem, można programować w notatniku, a zdjęcia wywoływać w łazience :? . Fajna zabawa ale tylko dla kogoś kto robi to bardzo rzadko. Podstawową zaletą 20D jest ergonomia, funkcjonalność, pewność i wytrzymałość a nie lepsze zdjęcia. Jeśli ktos nie widzi różnicy w mikroskopijnym wizjerze albo mniej dokładnym AF (i tak dalej) to sprawa jest prosta: 350D będzie dla niego lepszy.
-- BARDZO ryzykowne stwierdzenie co do AF w 20 D - jak świadczą liczne negatywne komentarze użytkowników :lol: - ja bym tam był ostrozniejszy z takimi ocenami.
---po za tym szokująca niekonsekwencja :wink: - ktoś tu nabijał się że "PRZYCISKI I GUZICZKI " to baaaardzo ważna rzecz.. :mrgreen: - jak widzę chyba JEDNAK TAK..?! :mrgreen:
Cytat:
i tu ,ta różnica między 20-tką i 350-tką nie jest duza - A RÓŻNICA W CENIE - O G R O M N A . that's all
jakąś krucjatę chyba próbujesz przeprowadzać :roll: . Jeśli nie potrafisz wykorzystać zalet 20D nie znaczy, że inni też nie potrafią. Zanim wszystkim coś poradzisz spróbuj nabrać doświadczeń z nowym body. Całe te deklaracje nie sa wiele warte, bo nie ma jeszcze praktycznej oceny 350D. I nie chodzi o to, czy jest mały, ale na przykład jak sobie radzi z bandingiem, szumami, AF i dziesiątkami innych detali, o których nie wspominasz. Na razie jest to porównywanie instrukcji i twierdzenie: podwójny cross sensor w AF 20D daje mu 7,6% przewagi. A ile to kosztuje ... :lol: