Popieram :) Weekend majowy już mam zaplanowany :)
Wersja do druku
Witaj Malkontent:)
jak by trzeba było przetranportować kogoś np z dworca na miejsce warsztatów to ja chętnie się zaoferuję:)
Istnieje możliwość zrobienia w Krakowie jednodniowych warsztatów dla maks 15 osób z fotografii "tańca" z dostępem do pełnowymiarowej sceny, tancerek (amatorek, ale potrafiących się ruszać), kostiumów, oświetleniowca i nagłośnienia. Myślę, że jestem w stanie to zorganizować za friko, lub prawie friko (maks piwko, pizza dla kilku osób). Wymagałoby to najprawdopodobniej udostępnienia efektów prac gospodarzom do wykorzystania w necie i na plakatach, ale za to możliwa byłaby organizacja ekspozycji prac w galerii na miejscu. Gdyby znalazły się osoby chętne, mogę zacząć coś organizować. Pytanie tylko, kto to poprowadzi? Optymalny termin to wakacje.
Kuba, no jak to kto poprowadzi ? :) Wydaje mi sie jasnym ze tylko Ty moglbys nam dac lekcje w tej materii, jesli KRK i wakacje, to ja sie na to pisze.
Wchodze w ten kurs z tanca. Prowadzi Kubaman to jasne i po co kogos szukac. Zalatwiaj stary!
Jeśli termin wakacyjny nie będzie mi z niczym kolidował to też chętnie zaglądnę.
w takim razie spróbuję coś działać :)
jeśli ktoś jeszcze byłby chętny, choćby wstępnie i bez zobowiązań, to proszę dać znać, łatwiej mi będzie coś ustalić wiedząc ilu jest chętnych
Ojjjjjj na takie cos to ja bym sie nawet bardziej pisal :D bardzo mi sie podobaja zdjecia tego typu. No ale to zalezy czy z prawkiem sie wyrobie :P
Jak wstepnie i bez zobowiązan to i ja sie piszę. Do wakacji jeszcze kuuuupa czasu ;-)