oj, kolego z szacunkiem prosze o lokalnej druzynie... :)
ja niestety ubolewam bo zawsze akurat jak jestem w domu w slupsku to czarni nie graja... a tu gdzie jestem to o koszu nawet nie slyszeli chyba...
Wersja do druku
To weź kumpla i niech kumpel pogra. ;)
trudno sie z tym nie zgodzić .. by szanse były całkowicie równe .. to musieli byśmy być wszyscy na tym samym meczu.. (i najlepiej z tym samym sprzętem .. ale i wtedy ktoś by się tłumaczył ze szkło ma lekki BF/FF )
ja tez w tym okresie nie ma za dobrego światła .. bo Kwidzyn i Słupsk .. co przy Wrocławiu , Włocławku , czy Sopocie .. (przynajmniej tym bez oszczędzania na prądzie :) ) nie jest zbyt jasnym .. będę jechał teraz do Wrocka . ale to dop. 21 wiec już po terminie .. ale myślę że coś się wybierze z 2 ostatnich meczy
jasna cholera, przełożyli mi mecz w poznaniu. ;)
no nic - i tak bym pewnie nie wygrał (za rzadko robię kosza - za kiepsko i się sprzedaje, a nie jara mnie fotografowanie koszykówki tak jak siatkówki, czy piłki ręcznej)
moje juz poszło
najgorsze jest to ze ... tutaj od razu będzie wiadomo czyje zdjęcie jest kogo .. hehe . no chyba ze ktoś da street ball ... bo dobrze wiemy kto jakie drużyny foci .. :) powodzenia życzę .. ja jeszcze nie wybierałem .. bo ostatnio czasu nie mam za wiele .. ale do 24 coś podeślę :)
Miałem tylko jeden mecz do wyboru z tego okresu. :(((((((((
I tak wysłałem!
Szkoda, że zdjęcia nie mogą mieć tytułu.