juz cztery osoby! ;]
jeszcze ktos chetny? ;)
Wersja do druku
juz cztery osoby! ;]
jeszcze ktos chetny? ;)
ja!:)
Pewnie w lipcu bede w Szczecinie, ale na albo albo trudno sie zadeklarowac.
Wstępnie też się piszę, ale z względu na obowiązki domowe 100 % pewność będę miał na 48 h przed ustalonym terminem spotkania8-) .
pozdrawiam
11.-12. lipca byłoby OK, na chwilę obecną mogę stwierdzić z dużą dozą pewności, że żadnych nieprzesuwalnych planów na te dni raczej mieć nie będę. To weekend, więc łatwiej wygospodarować trochę czasu na przyjemności, niż 7.-8. lipca. Z tym, że 11. (piątek), to będę wolny wieczorem dopiero (po 20ej a najlepiej po 21ej), więc chyba w grę wchodziłby tu nocny plener w jakimś pubie :mrgreen: natomiast sobota, to luz-blues: miałbym czas od rana.
Witam. Przybyłbym ale będe akurat 1300km dalej..chyba że przestawicie po 14-tym
Ok, wobec tego wstępnie możemy ustawić się na 12-go. Pozostaje tylko jakiś pomysł na miejsce i temat.
Po 14 będę już w Alpach, więc odpadam.
cholera, ja akurat pracuje zarowno 11 jak i 12 lipca...
najbardziej mi pasuje 8 lipca.
jednak kiedy spotkanie odbedzie sie na 100% i przyjdzie chociaz z 5 osob, to na upartego wezme jednodniowy urlop na zadanie, lub zwolnienie lekarskie :D
ale musze miec pewnosc, ze moja ofiara nie pojdzie na marne, dlatego bede sledzic bieg wydarzen co do w/w spotkania 12-go lipca.
moje propozycje co do miejscowki (bo caly czas mam na uwadze, ze spotkanie polaczymy z sesja fotograficzna jakiejs dziewczyny): (?)
- rozanka,
- dziedziniec zamkowy,
- park kasprowicza,
- jakas "polana" ze zbozem itp, za szczecinem
dajcie jakies swoje typy na miejscowke :)
Witam
Ja chętnie bym wzioł udział w takim evencie. Co prawda moje doświadczenie jest bliskie zeru ale chętnie skorzystam z rad bardziej doświadczonych kolegów.
Jak chodzi o mnie to jestem elastyczny i w zasadzie jeśli mówimy o lipcu to karzdy termin min pasuje.
Pozdrawiam!
Jak dla mnie może być i ósmy, i dwunasty.
Polana ze zbożem...:) to już lepiej w pasku Kasprowicza, czy na Różance. Też jakoś nie bardzo sobie wyobrażam, żeby do jakiejś dziewczyny z pięciu na raz "strzelało"...łatwo byłoby wejść sobie w kadry i koncepcje.
Jednak chyba krajobraz, architektura czy natura...