Witam, jestem nowym urzytkownikiem formum. Ja posiada od niedawna Canona A70, i jak dotąd bardzo jestem z niego zadowolony, jedynie zoom nie działa tak jak się spodziewałem (nie wyraźne zdjęcia). Pozdrawiam wszystkich.
Wersja do druku
Witam, jestem nowym urzytkownikiem formum. Ja posiada od niedawna Canona A70, i jak dotąd bardzo jestem z niego zadowolony, jedynie zoom nie działa tak jak się spodziewałem (nie wyraźne zdjęcia). Pozdrawiam wszystkich.
Dziwne? nie napisałem co mam? :D
... a ja mam psa, małego psa, znalazłem go w akrtonie po 300D... :wink:
Zapewne poruszone. Rob zdjecia na zoomie trzymajac mocno aparat najlepiej w dwoch rekach, nie machaj nim i delikatnie naciskaj spust i po zrobieniu zdjecia nie ruszaj aparatem przez sekunde bo moze byc migawka jeszcze otwarta.Cytat:
Zamieszczone przez tomek
Mam A70 od paru miesięcy i jestem bardzo zadowolony , czekam jak się ociepli i pojadę na jakieś rybki to moze będzie co popstrykać :D[/i][/b]
EOS 300V
witam :)
S50
Witam serdecznie . Od dzis jestem posiadaczem A70. Przedtem mialem reklamówki idiot-foto Trust-a i 2 poprzednie prawie noname .Ach te ustawienia przed pstryczkiem. Gdzie te czasy Zorki i Smienki :lol: :lol: :lol:
a sie wpisze co mi tam, mam skromnego S1
... a ja dodam że wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem 300D :-)
Witam wszystkich,
Sprzecik jak w podpisie :P